Antena Căutare

Sophie Tanner s-a căsătorit cu ea însăși. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest și ce spune despre o o eventuală relație

Sophie Tanner are 45 de ani și este căsătorită cu ea însăși de 6 ani. Femeia a recurs la gestul de a-și oficializa dragostea de sine, după ce a avut parte de relații care au făcut-o să sufere.

Colaj cu Sophie Tanner, purtând rochie de mireasă
O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu ea însăși, însă nu exclude posibilitatea unei relații cu un partener | Instagram

O femeie din Marea Britanie a decis să se mărite cu ea însăși, așa că, în 2015, a organizat o ceremonie la care și-a invitat familia și prietenii. Sophie Tanner s-a căsătorit cu ea însăși lângă Biserica Unitariană, purtând rochia albă de mireasă. La 6 ani după acel eveniment, Sophie Tanner a acordat un interviu prin care a descris modul în care i s-a schimbat viața, potrivit Daily Mail.

La 6 ani după ce s-a căsătorit cu ea însăși, Sophie Tanner spune că viața ei s-a îmbunătățit considerabil, pentru că a învățat să se prețuiască. Mai mult de atât, în ultimii ani din viață i s-a îmbunătățit și relația pe care o are cu familia și prietenii.

Sophie s-a căsătorit cu ea însăși la biserica Unitariană din Brighton, la 5 ani după ce și-a încheiat o relație serioasă cu un bărbat care a înșelat-o cu una dintre cele mai bune prietene ale ei. După 5 ani de singurăate, femeia a decis să marcheze printr-o ceremonie faptul că învață să se iubească pe ea însăși.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși. Motivul din spatele deciziei neobișnuite i-a uimit pe toți

Sophie a recurs la gestul de a se căsători cu ea însăși, după ce a realizat că în toate relațiile pe care le-a avut s-a concentrat pe binele partenerului, neglijându-se pe ea.

Ce spune Sophie Tanner despre posibilitatea de a avea o relație

Nunta a reprezentat pentru ea un simbol al dragostei de sine și consideră că de atunci relațiile cu cei din jur s-au îmbunătățit. Totuși, femeia nu exclude posibilitatea unei relații cu un partener.

„Sunt o mare susținătoare a iubirii de sine, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva iubirii romantice. Cele două nu se exclud reciproc ”, a spus Sophie. „Dar cred că a avea o relație bună cu tine însuți îți avantajează relațiile romantice”, a completat Sophie.

Britanica spune că ar fi deschisă unei relații, admirând persoanele care fac parte din cupluri și care sunt fericite. Totuși, Sophie nu vede un obiectiv din a intra într-o relație cu cineva:

„Am un respect imens pentru legătura profundă de dragoste pe care doi oameni o pot crea împreună, este foarte specială și merită respect. Admir cu adevărat cuplurile care fac relația să funcționeze. Așadar, da, sunt total deschisă în a avea un partener, dar nu văd asta neapărat ca fiind singura cale către o viață fericită și împlinită”, a precizat Sophie.

Femeia a mărturisit că ultima ei relație, care s-a finalizat după ce e realizat că fusese înșelată cu o prietenă apropiată care îi spunea că e paranoică, în momentul în care își exprima suspiciunile.

„Am fost întotdeauna o persoană optimistă și, de obicei, îmi revin după perioade grele destul de repede, dar după ce am fost înșelată mi-a luat ceva timp să mă recuperez. În acest timp, ideea căsătoriei cu mine mi-a venit din senin ”, și-a amintit ea.

Întrucât nu există cerințe legale pentru o căsătorie de sine, Sophie a decis să organizeze evenimentul ca spectacol la Brighton Fringe Festival 2015, ceea ce i-a permis să organizeze ceremonia pe o scenă în aer liber pe treptele Bisericii Unitariste.Astfel, și-a cumpărat o rochie și 15 prietene i-au fost domnișoare de onoare la nunta cu ea însăși.

A uitat ușa de la intrare deschisă și nu i-a venit să creadă ce a găsit în mașina de spălat: ”Părea foarte relaxată”... Povestea incredibilă a unui câine polițist erou. Înjunghiat de 5 ori, patrupedul și-a continuat misiunea și a prins infr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x