Antena Căutare

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși. Motivul din spatele deciziei neobișnuite i-a uimit pe toți

Meg Taylor Morrison s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie la care au luat parte prietenii și familia, însă povestea ei a uimit Internetul.

mireasa care se uita in oglinda
De ce a decis o femeie să se mărtite cu ea însăși | Shutterstock

Meg Taylor Morrison, în vârstă de 35 de ani, e un antrenor de stil de viață și business din Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii. Recent, femeia a apărut la emisiunea This Morning, unde a explicat de ce a ales să se mărite cu ea însăși, scrie Daily Mail.

Potrivit tinerei, ceremonia prin care s-a căsătorit cu ea a fost un simbol de ”iubire de sine”, însă mulți au fost uimiți de motivul din spatele deciziei neobișnuite.

Meg Taylor Morrison s-a căsătorit cu ea însăși după ce s-a despărțit de logodnicul ei

Potrivit Daily Mail, Morrison s-a despărțit de logodnicul ei cu doar 4 luni înainte de nunta lor, ce ar fi trebuit să aibă loc în octombrie 2020.

Citește și: S-a îmbrăcat ca o mireasă la nunta fiului ei. Cât de mult semăna rochie soacrei cu cea a miresei

Ea a decis să păstreze anumite elemente ale ceremoniei, doar că a preferat să își spună jurămintele propriei persoane, cu ajutorul unei oglinzi.

Povestea a uimit internauții, cu unele persoane fiind de partea tinerei, pe când alții au zis că e doar un mod prin care a vrut să atragă atenția.

Nunta a avut loc in Boulder, Colorado, SUA, și a inclus 10 invitați. ”Mai auzisem de căsătorii cu tine însuți înainte și întotdeauna am visat să mă căsătoresc de Halloween 2020. Am zis de ce să nu mă căsătoresc cu mine însumi, ar putea să fie foarte distractiv,” a declarat Morrison.

”Aveam pagina de Pinterest, la fel ca multe alte femei, și am decis să devină realitate. Să transform totul într-un angajament de iubire de sine și de avut grijă de propria persoană,” a continuat ea.

”M-am pus pe primul loc, pentru că eu cred că orice relație bună, fie că vorbim de cea cu noi sau de cea cu alte persoane, începe cu apreciere.”

Tânăra susține că ”cel mai mare dar” pe care și l-a oferit în timpul nunții a fost cedarea controlului asupra modului în care trebuie să decurgă ceremonia.

”Mi-am pus inelul pe propriul deget. Era un inel pe care mi-l cumpărase mama când a aflat că vreau să-mi caut unul,” a continuat ea. ”Așa că mi l-am pus pe deget, mi-am spus jurămintele mie personal, după care m-am sărutat bine în oglindă.”

Citește și: Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă

Deși s-a căsătorit cu ea însăși, Meg susține că încă e deschisă la o căsătorie cu altă persoană pe viitor.

Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru... Jen Atkin a slăbit 51 de kilograme, după ce a fost părăsită de iubit, înainte de nuntă. Cum arată azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x