Căutare Live

Soțul și soția care împart o iubită. Cum s-a format cuplul controversat

Eli și Mikey, căsătoriți de 16 ani, au adăugat o a treia persoană la cuplul lor, Alida, ce a devenit iubita amândurora și acum locuiește în aceeași casă cu ei. Cuplul controversat, format din trei persoane, și-a expus recent povestea.

Un soț și o soție din Statele Unite ale Americii au ajuns să împartă aceeași iubită

Shutterstock

După ce erau căsătoriți deja de 16 ani, Eli și Mikey au decis să adauge o a treia persoană la cuplul lor - pe Alida, o tânără pe care au cunoscut-o în timpul unei excursii în natură.

Cei doi s-au îndrăgostit de Alida și aceasta a acceptat să facă parte din triada poliamoroasă în ciuda reticenței familiei ei și în special a mamei.

Cei trei și-au expus recent povestea într-un mini-documentar publicat pe canalul de YouTube Truly, în care au vorbit despre începutul relației lor și cum e percepută de cei din jur.

Cum au ajuns un soț și o soție să împartă o iubită

”Eram la un eveniment de camping,” a declarat Alida. ”Ea și Eli au venit și s-au prezentat. A fost o conexiune imediat și voiam să fim unii lângă alții.”

Citește și: Surorile căsătorite cu același bărbat, care trăiește și cu verișoara lor. Care e povestea cuplului controversat

”Există numeroase avantaje într-o relație poliamoroasă,” a declarat Mikey. ”Putem să facem foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt. Avem trei venituri.”

Trecea de la cuplu la triadă poliamoroasă, așa cum numesc cei trei relația lor, a avut loc după ce Mikey a realizat că e bisexuală.

”Cu Eli, lucrurile au mers mai incet,” a continuat Alida. ”Era prin preajmă, dar stătea mai departe, observa, se uita cum merg lucrurile. A fost nevoie de timp să ne cunoaștem unii pe alții și să ajungem până în punctul în care suntem azi.”

”Se uită lumea urât și ciudat la noi, sunt confuzi. Aș vrea să fim văzuți fără ca oamenii să se uite de două oi sau să fie ciudat,” a continuat Alida.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

”Nu ne e rușine cu relația noastră, ne ținem de mână, ne sărutăm, ne luăm în brațe,” a declarat Mikey.

”Când suntem în public, depinde de cine e la mijloc. Când e el la mijloc, clar primim un răspuns mai mare,” a declarat Alida.

”Pe Instagram primim mult mesaje cu ”ce norocos e el” sau ”cum mă pot implica” sau ”cum pot să-mi conving soția să facă așa ceva”,” a declarat Mikey. ”Cele mai urâte comentarii sunt cele care spun că ne distrugem copiii. Că îi învățăm principii morale și valori groaznice. Noi îi învățăm pe copii că trebuie să iubești și să accepți oamenii așa cum sunt.”

”Când i-am spus mamei mele, problema nu a fost că nu era deschisă la idee, ci că pur și simplu nu înțelegea,” a declarat Alida. ”Tocmai încheiasem un divorț, era îngrijorată.”

Citește și: Gemenele care împart același iubit, aceeași baie și se consideră o singură persoană. Povestea surorilor care fac totul la unison

Atunci când Mikey a cunoscut-o pe mama Alidei pentru prima dată, ”m-am simțit ca un băiat de 14 ani care îi cunoaște pe părinții iubitei lui pentru prima dată”.

Deși lucrurile între cuplul controversat și familia Alidei au fost puțin tensionate la început, ei par să se înțeleagă bin acum.

”Atunci când a folosit termenul poliamoros, eram confuză și destul de speriată de ce însemna asta pentru ea și pentru copiii ei,” a declarat Mary, mama Alidei. ”Pe măsură ce a continuat relația cu Eli și Mikey, am încercat mult mai mult să înțeleg ce se întâmplă. Sunt foarte fericită dacă ea e fericită. Și vreau să se dezvolte și mi se pare că chiar înțelege ce face.”

”Nu prea avem gelozie în relație,” a continuat Alida despre începutul relației cu Eli și Mikey și cum au ajuns un soț și o soție să împartă o iubită. ”Gelozia mea, la început, era cauzată de longevitatea relației lor. Și încercam să-mi dau seama unde e locul meu în toată chestia asta. Și am realizat că nu era vorba despre unde e locul meu, ci ce creăm noi trei. Ideea de a iubi mai mulți oameni în viața ta nu e nouă. Se întâmplă de generații întregi.”

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Și-a schimbat fața de 30 de ori pentru a fi ”o păpușă Ken în carne și oase”. Cum arăta înainte de transformarea incredib...
Ultimele știri