Antena Căutare

Stephen Hawking spune că nu mai avem mult de trăit pe Pământ

Stephen Hawking mereu face previziuni fataliste legate de omenire. De data aceasta, nu a vorbit nici despre scenariul în care roboții ne distrug pe toți, nici despre extratereștri

Stephen Hawking mereu face previziuni fataliste legate de omenire. De data aceasta, nu a vorbit nici despre scenariul în care roboții ne distrug pe toți, nici despre extratereștri.

Hawking a spus, în cadrul unei conferințe la Universitatea Cambridge, că mai avem de supraviețuit în jur de 1.000 de ani pe Pământ, și că singura șansă să ne salvăm de extincție e să colonizăm alte părți ale Sistemului Solar. „Nu cred că vom mai supraviețui alți 1.000 de ani fără să plecăm de pe planeta noastră fragilă”.

Viitorul omenirii e o sursă constantă de îngrijorare pentru Hawking. Cât despre inteligența artificială, acesta a spus că va fi fie cel mai bun, fie cel mai rău lucru care i se va întâmpla vreodată omenirii. De asemenea, fizicianul crede că mult-visatele colonii pe Marte nu sunt o opțiune viabilă pentru următorii 100 de ani, așa că trebuie să avem grijă cu ce facem pe Terra.

Află ce părere are Stephen Hawking despre viitorul oamenilor pe Pământ.

Cea mai rușinoasă poză de nuntă. Alcoolul i-a transformat sărbătoarea într-un calvar!... Oraș invadat de valuri de spumă! Locuitorii au fost îngroziți de straniul fenomen! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x