Antena Căutare

"Natura moartă" nu mai este la modă. În trend este "natura vie"... la propriu! Cum arată tablourile care trebuie udate!

Aţi avut vreodată curiozitatea să vă uitaţi la tablourile din casele rudelor sau prietenilor? Aţi remarcat că, pe lângă tot felul de peisaje, la loc de cinste sunt "naturile moarte"?

Aţi avut vreodată curiozitatea să vă uitaţi la tablourile din casele rudelor sau prietenilor? Aţi remarcat că, pe lângă tot felul de peisaje, la loc de cinste sunt "naturile moarte"?

Adică acele tablouri care înfăţişează o vază cu flori. Sau un coş cu fructe. Aţi înţeles acum la ce mă refer. Numai că acum moda s-a schimbat. "Natura moartă" nu mai e la modă. În trend e "natura vie". La propriu. Adică tablourile realizate din licheni şi plante aeriene. Singura problemă cu aceste tablouri este că trebuie udate.

"Natura vie"

Aşa că, dacă v-aţi săturat să aveţi pe pereţi eternele tablouri cu natură moartă, soluţia este simplă. Dar asta nu înseamnă şi că nu este ieşită din comun.

Un concept nou, cu plante vii, aeriene, care pe lângă faptul că vă vor decora într-un stil futurist locuinţa, vă vor bucura privirea minimum zece ani.

"Natura vie"

După ce este realizată împletitura, urmează cea mai frumoasă etapă, cea creativă. Se prind plantele aeriene, nu există vreo regulă, e ca şi cum v-aţi juca cu cele mai vii culori pe o pânză.

La prima vedere, totul pare simplu, însă fără un element-cheie, realizarea unui astfel de tablou ar fi imposibilă. Există însă o ordine în ceea ce priveşte aplicarea plantelor.

"Natura vie"

Un concept unic prin definiţie, care vă înfrumuseţează locuinţa şi aduce un plus de culoare. În plus, contribuie şi la purificarea aerului din interior.

Sunt cei mai ghininiști bărbați din lume! În Samoa, uitarea zilei de naştere a soţiei este considerată o infracţiune!... Cel mai iubit polițist din România lovește din nou! Ce a mai pățit Marian Godină de data aceasta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x