Antena Căutare

A fost găsit tânărul fotografiat desculț la metroul din București! Cine este și cum explică gestul său?

Fotografia cu un tânăr desculț care i-a dat încălțările sale iubitei lui care purta tocuri, a devenit virală pe internet zilele trecute.

Fotografia cu un tânăr desculț care i-a dat încălțările sale iubitei lui care purta tocuri, a devenit virală pe internet zilele trecute.

În urmă cu aproape două săptămâni, tânărul a fost fotografiat desculț la metroul din București, după ce i-a dat pantofii iubitei sale. În poza care a devenit virală se observă că el ține în mână sandalele cu toc înalt ale partenerei lui. Impresionați de gestul lui, mai mulți martori le-au făcut fotografii, iar acestea au ajuns pe rețelele de socializare.

Printre cei care au făcut publică imaginea se numără și o firmă de turism, care a început să-i caute ca să le ofere o excursie: “Pornim aici o căutare a tânărului din fotografie, pe care dorim să-l răsplătim cu o călătorie în ţară! Desigur, dacă doreşte să o ia alături de el şi pe domnişoara din fotografie, noi îi oferim această posibilitate!”.

Gestul său a impresionat mulțimi de oameni, iar el a ajuns celebru în articolele site-urilor.

Mihai Sergiu, explică că a rugat-o insistent pe partenera sa să îi ia pantofii, pentru că ea stătuse foarte multe ore încălțată pe tocuri înalte și nu avea nicio pereche de schimb.

Am observat că ne face lumea poze în metrou, dar nu am crezut că voi ajunge aici! Seara trecută (n.r.: 14 iunie) a fost o experiență foarte frumoasă și sfârșitul a fost memorabil! Deși prietena mea nu a fost de acord cu asta, eu tot am pus-o să se descalțe și să îmi ia pantofii, pentru că știam că a stat ore bune cu ei și o dureau picioarele (asta este o explicație pentru cei care se întreabă de ce nu și-a luat încălțări de schimb).

Sunt sigur că sunt mulți băieți/bărbați care ar face gesturi de acest gen pentru o persoană specială din viața lor, așa cum este iubita mea pentru mine. Vă mulțumesc!!”, a scris Mihai Sergiu pe o pagină de Facebook.

Emil Cioran. Curiozități despre ”teoreticianul sinuciderii” care, de fapt, iubea viața... Pentru prima dată în istorie, o femeie va fi trimisă pe Lună! Află acum planurile SUA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x