Antena Căutare

Țara care te supraveghează mai bine decât o făcea Securitatea în România! Uite cât de rapid e să te scaneze!

Chinezii lucrau de ceva vreme la un sistem de recunoaștere facială pentru populația țării, iar acesta a ajuns să fie mai puternic ca niciodată.

Chinezii lucrau de ceva vreme la un sistem de recunoaștere facială pentru populația țării, iar acesta a ajuns să fie mai puternic ca niciodată.

Sistemul de recunoaștere facială pe care l-au creat chinezii este o parte din Skynet – iar aici nu vorbim despre rețeaua ficțională din filmele Terminator. În China, Skynet este sistemul de monitorizare desfășurat de-a lungul și de-a latul țării; prin intermediul acestuia, este încurajată folosirea de camere de supraveghere, dar și performanțele acestora sunt sporite. Sistemul a luat ființă în 2005 și de atunci este îmbunătățit continuu.

Experimentul la care nimeni nu s-ar fi gândit! Au scos la imprimantă apă și arată fenomenal!

În prezent, China a reușit să implementeze tehnologia de recunoaștere facială în 16 regiuni din țară. Conform informațiilor disponibile, sistemul este capabil să scaneze întreaga populație a Chinei, de 1,4 miliarde de oameni, în doar o secundă. Populația întregii planete poate fi scanată în aproximativ 2 secunde.

Rusul care a îndrăznit să-i spună "nu" lui Putin. Duce o viață în exil, dar conduce un imperiu IT!

Până acum, China a instalat nu mai puțin de 170 de milioane de camere de supraveghere și vrea ca numărul să ajungă la 570 de milioane până în 2020. Asta înseamnă că, în medie, fiecare cameră va supraveghea aproximativ 2-3 oameni.

Afla cum au reusit chinezii sa duca supravegherea la alt nivel

S-a plâns de dureri îngrozitoare de spate, iar după 14 ani a ajuns de urgență la spital! Ce au descoperit medicii în urm... Preotul care a impresionat peste OPT MILIOANE DE oameni! Parcurge, zilnic, două ore pentru a ajunge la biserica pe care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x