Antena Căutare

Targu Jiu: 26 de cupluri au spus DA in noaptea dintre ani

Cateva de cupluri de indragostiti au transformat petrecerea de Revelion in noaptea nuntii lor, sub Poarta Sarutului din Targu Jiu. Insusi primarul orasului a oficiat casatoriile, imediat dupa miezul noptii. Fiecare cuplu a avut alaturi prieteni si rude, in cel mai important moment din viata lor.

Focurile de artificii si emotiile de Revelion au inmuiat unele voci, insa, niciuna din cele 26 de perechi nu a dat inapoi in momentul intrebarii decisive. In jurul lor, zeci de oameni, rude si prieteni, au aplaudat curajul si originalitatea ideii.

Cativa dintre tineri au venit la Poarta Sarutului chiar si din alte judete ale tarii. Cu totii convinsi ca au gasit locul si momentul potrivit sa porneasca impreuna pe un drum nou.

Fiecare casatorie a fost oficiata de primarul orasului. Autoritatile locale le-au oferit in dar proaspat casatoritilor cate o sticla de sampanie, un tort si un buchet de flori.

Plugusorul si Capra - obiceiuri stravechi la loc de cinste in Bistrita-Nasaud... Cu noroc in 2013! Primii copii veniti pe lume in noul an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x