Căutare Live

Tatăl a murit, dar fiica a continuat să-i trimită zilnic mesaje pe telefon. Ce răspuns a primit după patru ani

Atunci când i-a murit tatăl, o tânără a continuat să-i trimită SMS-uri, în dorința sa de a-și simți părintele cât mai aproape. După patru ani, aceasta a primit un răspuns cu totul și cu totul neașteptat.

O tânără a trăit o surpriză de zile mari atunci când a văzut ce mesaj a primit pe telefon

sursa foto: Shutterstock

Se spune că nimic nu este mai dureros decât să îți pierzi mama sau tatăl și de acest lucru s-a convins și Chasity Patterson. Era doar o adolescentă în vârstă de 19 ani atunci când Jason Ligons, cel care i-a dat viață și a crescut-o, a murit într-un cumplit accident de mașină. Se întâmpla în 2014.

Ce răspuns a primit tânăra care a trimis mesaje tatălui său, după moartea acestuia

Timp de patru ani, tânăra a trimis mesaje pe numărul de telefon al tatălui său. La un moment dat, aceasta a trăit o surpriză de zile mari atunci când a primit un răspuns. Cu o zi înainte să se împlinească patru ani de la trecerea în neființă a părintelui său, Chasity Patterson a scris un SMS extrem de emoționant.

Citește și: O femeie a descoperit că iubitul o înșală, așa că s-a „răzbunat” în cel mai neobișnuit mod posibil. Ce mesaj i-a dat amantei

„Bună, tata. Sunt eu. Mâine o să fie o zi grea din nou. Se fac patru ani de când te-am pierdut și nu a trecut o zi fără să îmi fie dor de tine. Multe s-au întâmplat de atunci Am învins cancerul și nu m-am mai îmbolnăvit de atunci, exact așa cum ți-am promis. Am terminat facultatea, m-am îndrăgostit și am avut și inima frântă (sigur l-ai fi omorât), dar am rămas mereu cu capul sus și am devenit o femeie din ce în ce mai puternică. Mi-am pierdut toți prietenii, dar am cunoscut pe cineva special, care m-a ajutat să mă ridic din acest impas. Încă nu am copii, dar simt că sunt pregătită și pentru asta. Deși încă o scot pe mama din minți am grijă de ea să fie bine (...). Sunt bine, sunt sigură că ai fi fost foarte mândru de mine și de femeia care am devenit...Încă am gura mare și atitudinea nu mi s-a schimbat. Nu am câștigat greutate în kilgorame, ci în cunoștințe. Doar vreau ”, a fost textul trimis de fată, potrivit celor de la metro.co.uk.

Surpriza a fost mare atunci când Chasity Patterson a primit un răspuns, iar povestea a căpătat o întorsură neașteptată.

„Bună, draga mea. Nu sunt tatăl său, dar am tot primit mesajele tale din ultimii patru ani. Mereu aștept cu drag mesajele tale, pe care le trimiți zilnic, dimineața și seara. Numele meu este Brad și mi-am pierdut fiica, tot în 2014 și tot într-un accident de mașină. Mesajele tale m-au ținut în viață, prima dată când ai trimis un SMS am știut că este un semn de la Dumnezeu. Îmi pare rău că ți-ai pierdut tatăl.

Cumva simt că știu totul despre tine, că te-am urmărit crescând în toți acești patru ani. Am vrut să îți scriu înapoi, dar nu am vrut să îți frâng inima. Ești o femeie extraordinară și mi-aș dori ca și fiica mea din Ceruri să fi devenit ca tine. Îți mulțumesc pentru toate veștile pe care mi le dai despre tine, zi de zi, îmi amintești astfel că Dumnezeu există și că nu a fost vina Lui că fetița mea a plecat. Sunt foarte mândru de tine”, a fost mesajul pe care l-a primit fata, spre marea sa surprindere.

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții din partea internauților.

Nicholas Cherrywood are o obsesie bizară. Cum arată dormitorul lui plin de ursuleți de pluș... O femeie a mâncat doar banane timp de 12 zile. Ce a pățit apoi Yulia Tarbath...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x