Antena Căutare

Taurii au motive de sărbătoare: Horoscopul zilei, cu Andreea Joița

Berbecii sunt îngrijoraţi din cauza problemelor materiale. Indicat ar fi să lase panica la o parte şi să găsească soluţii.

Berbecii sunt îngrijoraţi din cauza problemelor materiale. Indicat ar fi să lase panica la o parte şi să găsească soluţii.

La polul opus, taurii vor avea motive să sărbătorească astăzi. Se întrevăd câştiguri substanţiale, care îi vor ajuta să mai scape de problemele financiare.

Gemenii sunt puşi pe fapte bune. Sunt deosebit de amabili şi îşi vor oferi imediat ajutorul persoanelor aflate în dificultate.

Racii vor avea parte de o schimbare la serviciu. Chiar dacă nu o vor primi cu plăcere, pe parcurs se vor convinge că a fost doar în avantajul lor.

Leii stau bine la capitolul practică. Vor îndeplini toate activităţile de serviciu în timp util, aşa că îşi vor permite să lucreze şi la proiectele personale.

Fecioarele se vor putea mândri cu realizări în plan profesional. În plan emoţional apele sunt cam tulburi, însă cu tact şi răbdare lucrurile vor reveni pe făgaşul normal.

Balanțele vor fi de mare ajutor astăzi celor din jur. Sunt pline de inspiraţie şi dau şi cele mai corecte sfaturi.

O zi importantă pentru scorpioni. Au de luat decizii importante referitoare la afacerile demarate. Să se bazeze cu încredere pe intuiţia lor şi să facă abstracţie de sfaturile celor din jur.

Săgetătorii investesc multă energie în proiectele profesionale şi chiar dacă nu vor avea rezultate imediate, e bine să persevereze!

Capricornilor
le va fi pusă la grea încercare răbdarea. Fără aceasta nu vor avea succes în activităţile întreprinse astăzi.

Vărsătorii nu excelează la capitolul muncă. Nu sunt în cea mai bună formă, iar asta se va reflecta în activitatea profesională.

Peştii se vor pune bine cu toată lumea astăzi pentru a-şi atinge scopul şi pentru a-şi uşura munca. Pe seară vor avea parte de o întâlnire surprinzătoare.

Experiment: Bere rece turnată într-o tigaie încinsă!... Un autocar intrat în dormitor, ceas deșteptător pentru un clujean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x