Antena Căutare

Taurii și Vărsătorii vor avea parte de mega surprize! Pentru Lei, ar fi indicat să renunțe la gelozie! Află ce-ți rezervă astrele în weekend

Astrotendinta pentru weekend-ul 10-12 ianuarie. În această perioadă sunt binevenite eforturile fizice și relaxarea prin activități dinamice. Atașamentul față de persoanele apropiate va fi accentuat și este indicat să se diminueze posesivitatea și gelozia.

Astrotendinta pentru weekend-ul 10-12 ianuarie. În această perioadă sunt binevenite eforturile fizice și relaxarea prin activități dinamice. Atașamentul față de persoanele apropiate va fi accentuat și este indicat să se diminueze posesivitatea și gelozia.
Berbec - Inspirația și starea obținută în condiții de liniște sufletească sunt calități de excepție pe care trebuie să le prețuiți. Abordarea unor discuții despre spiritualitate va clarifica tensiunile cu care va confruntați.
Taur - Intensitatea emoțiilor și a pasiunilor este foarte mare și tindeți să faceți promisiuni fără acoperire. Un sprijin evident îl aveți din partea persoanelor cu care împărtășiți aceleași idei.
Gemeni - Contactul cu lumea hipersensibila va aduce informații utile în dezvoltarea relațiilor interumane. Este potrivit să inițiați un comportament adaptat la conjuncturile în care va aflați!
Rac - O atitudine sinceră în relațiile cu persoanele apropiate va aduce confort și siguranță emoțională. Criticile care va sunt adresate ar trebui interpretate în așa fel încât să va amplifice voința...
Leu - Anturajele în care va puteți exprimă părerile în mod nestingherit va sunt cele mai potrivite. Excesele de orice natură își fac simțite efectele prin apariția unor stări de confuzie.
Fecioară - Situația materială va aduce în prim plan emoții care ajută la maturizarea gândirii și a atitudinii manifestate. Refuzul exprimării sentimentale atrage consecințe nedorite.
Balanța - Deplasările sau călătoriile va aduc prospețime în gândire și emoții. Reacțiile voastre sunt dictate de acumulările neexprimate până acum, aspect care aduce și eliberare psihică mult așteptată...
Scorpion - Reacțiile partenerilor și a persoanelor cu care va petreceți timpul liber va ajută să va cunoașteți mai bine personalitatea. Vi se potrivește să va manifestați cât mai liber și să renunțați la complexele de inferioritate.
Săgetător - Gândurile va sunt orientate predominant înspre stabilitatea materială și este destul de dificil să va relaxați... Cele mai bune idei apăr în momentele de deconectare de la stresul cotidian și de acceptare a provocărilor!
Capricorn - Claritatea în gândire va apare în urmă acceptării emoțiilor fără nici o teamă. Solicitările și agitația cu care va confruntați sunt date de situațiile pe care le hrăniți cu ambiție exagerată...
Vărsător - Este o perioadă în care confirmările vor fi numeroase și multe întrebări vor căpăta răspuns. Filozofia voastră de viață este în fază de îmbunătățire, de aceea disconfortul interior nu are cauze palpabile!
Pești - Contradicțiile cu care va întâlniți va ajută la conturarea unei atitudini corecte față de situațiile din prezent. Aveți nevoie de mai multă relaxare și libertate de exprimare pentru a desăvârși dezvoltarea personală.
Leii vor avea noroc de bani! Horoscopul zilei de 9 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu... Duminică, ora 15:00, FĂRĂ PANTALONI LA METROU! "No Pants Subway Ride" cucereşte Bucureştiul pentru prima dată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x