Antena Căutare

Taurii vor surprize de calitate, iar Gemenii aşteaptă daruri tradiţionale! Iată ce cadouri trebuie să faci de Paşte, în funcţie de zodie!

Vrei să faci cadouri frumoase persoanelor dragi, dar nu ştii exact ce preferinţe au? Iată ce spun astrele despre ce aşteaptă fiecare zodie în parte!

Vrei să faci cadouri frumoase persoanelor dragi, dar nu ştii exact ce preferinţe au? Iată ce spun astrele despre ce aşteaptă fiecare zodie în parte!

Potrivit mayra.ro, acestea sunt cele mai bune sugestii:

Cel nascut sub semnul zodiacal Berbec va fi incantat daca Iepurasul ii va aduce oua de ciocolata de sortimente cat mai variate. Are gusturi rafinate si apreciaza o gama cat mai larga de arome.

Taurul este impresionat de calitate, dar si de brand. Daca vrei sa il impresionezi, cumpara oua de ciocolata de cea mai buna calitate, pentru ca Taurul pune accent pe calitate si nu pe cantitate.

Gemenii vor adora un cos cu oua traditionale decorate cat mai diversificat pentru masa de Paste. Daruieste-le oua pe care le-ai decorat tu si cu siguranta vor fi impresionati.

Cei nascuti sub semnul zodiacal Rac vor fi dati pe spate de un cos cu oua incondeiate personalizate, pentru ei si pentru cei dragi. De asemenea, un tort tip cuib cu oua de ciocolata poate fi un cadou potrivit pentru ei de Sarbatorile de Pasti.

Leii adora Sarbatorile de Paste pentru ca acestea ofera ocazia sa se distreze si sa se implice in tot felul de activitati creative. Vor adora sa vopseasca oua impreuna cu copiii, sa ii invete si sa se joace cu ei.

Zodia Fecioara va aprecia grija si atentia ta daca ii vei darui oua de ciocolata realizate chiar de tine, personalizate.

Balantele vor fi dezamagite de ouale vopsite rosii si de ouale simple de ciocolata. Vor fi cu adevarat fericite daca primesc oua traditionale minutios incondeiate.

Spiritul de aventura al celui nascut sub semnul zodiacal Scorpion va fi stimulat de o organizare a unor jocuri cu oua la Sarbatorile de Pasti. Un cos cu oua traditionale va cuceri inimile Scorpionilor romantici.

Ca alternativa la traditionalele oua de Pasti, Sagetatorii ar aprecia un cadou de la Iepuras alcatuit dintr-un pachet de ciocolata asortata, alcatuit din varietati provenite din diferite zone ale lumii.

Capricornii vor fi incantati de ouale pictate traditionale, dar si de ouale de ciocolata. Indiferent de alegerea ta Capricornii vor fi flatati pentru ca te-ai gandit la ei, prezice Horoscopul de Pasti.

Ouale traditionale cumparate din targurile de Pasti sunt cadourile ideale pentru cei din zodia Varsator. In ceea ce priveste dulciurile, acestia vor adora ouale de ciocolata umplute. Nu iti face prea multe griji pentru ambalaj, alege unul cat mai minimalist, deoarece pentru Varsatori important este continutul.

Romanticii din zodia Pesti adora sa fie surprinsi de Iepuras. Ofera-le de Paste oua traditionale incondeiate cu ceara alaturi de oua cu ciocolata. Cauta oua de ciocolata neagra in combinatie cu ciocolata alba, pentru ca vor fi incantati.

Tradiţii şi obiceiuri în Miercurea Mare! Ce e bine să faci şi ce e INTERZIS dacă vrei să ai noroc şi sănătate... Cum au ajuns europenii să aibă pielea albă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x