Antena Căutare

Telefonul Facebook va fi lansat pe piata in 2013

Taiwanezii de la HTC au realizat primul prototip de telefon pentru Facebook, HTC Opera UL, ce va fi lansat la jumatatea anului 2013.

Firma HTC din Taiwan a anuntat ca vor scoate pe piata "Facebook phone", la jumatatea anului 2013.

Specialiștii estimează că smartphone-ul va avea un touchscreen cu rezoluția de 1280 x 720 pixeli, un procesor dual-core cu frecvența de 1,4 GHz și un procesor grafic Adreno 305. De asemenea, cel mai probabil, va avea instalat sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean.

Acest "Facebook phone", odata lansat pe piata, va fi comparat cu celebrul Iphone.

Oficialii site-ului si-au manifestat, inca din trecut interesul pentru crearea unei retele de telefonie mobila pentru program: „Considerăm că fiecare dispozitiv mobil este mai bun dacă este orientat către socializare. Lucrăm cu toţi cei implicaţi în industria mobilă: operatori, producători de hardware şi dezvoltatori de software pentru a oferi utilizatorilor din întreaga lume o experienţă socială cât mai completă", au declarat cei de la Facebook.

Producatorul din Taiwan este familiar tehnicii programului. Anul acesta a lansat ChaCha, primul telefon cu buton hardware, dedicat accesarii retelei de socializare.

foto: google.com

Zece tehnici de agatat pe care sa NU le practicati la metrou!... Miliardarii care nu lasa copiilor intreaga lor avere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x