Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Teorie explozivă legată de COVID-19. Cum a apărut, de fapt, virusul, „optimizat din prima zi pentru om”

De ce este COVID-19 mai virulent la om decât la orice alt animal? Cum a fost posibil la virusul să fie „aproape perfect adaptat pentru om”, chiar din prima zi? Un „nebun” este hotărât să spună adevărul despre pandemia ce a paralizat întreaga lume.

Teorie explozivă legată de COVID-19. Cum a apărut, de fapt, virusul, „optimizat din prima zi pentru om”

Profimedia

China neagă orice acuzație, Organizația Mondială a Sănătății tace. Însă dovezile vorbesc de la sine. Tot mai mulți specialiști sunt convinși că noul coronavirus, virusul „aproape perfect adaptat pentru om”, a fost creat într-un laborator.

Nikolai Petrovsky, un cercetător din Australia, a mărturisit că a fost șocat după ce a studiat COVID-19. Potrivit acestuia, virusul este mai virulent la om decât la orice alt animal, scrie Daily Mail.

Citește și:

Uită de injecție! Vaccinul românesc antiCOVID-19, dezvoltat la Timișoara, va fi administrat intranazal

Mai mult, Petrovsky a concluzionat că noua tulpină de coronavirus a fost „complet optimizată din prima zi, fără a fi nevoie să evolueze”, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul altor virusuri.

„Acesta este un virus nou care nu a mai existat niciodată la om, dar are o compatibilitate extraordinară la receptorii umani, ceea ce este foarte surprinzător. Este aproape perfect adaptat pentru om”, a explicat epidemiologul.

În urma cercetărilor, Petrovsky este convins că noul coronavirus a fost creat într-un laborator din China. Întrebarea rămâne: Cum a „scăpat”?

Citește și:

Cum se va manifesta al doilea val de COVID-19 în România? Medicul Adrian Marinescu, veștile pe care le așteptam: „Ar trebui să se întâmple următoarea situaţie”

„Trebuie să ne întrebăm cum s-a întâmplat asta. A fost o pură întâmplare? O altă posibilitate care încă nu poate fi exclusă este aceea că SARS-CoV-2 a fost creat printr-un eveniment de recombinare care a avut loc inadvertent sau conştient într-un laborator care tratează coronavirusuri, apoi eliberat accidental în populaţia umană locală”, a spus el.

Recomandari