Antena Căutare

Teoriile apocaliptice tulbura omenirea si in 2012!

Cand vine vorba despre soarta Pamantului, vestile proaste nu se opresc niciodata. 2012 este, de departe, anul de care se leaga cele mai multe scenarii cu si despre sfarsitul lumii. Iar ideile vin din cele mai diverse domenii.

21 mai, Ziua Judecatii! 21 mai a venit si a trecut, dar Ziua Judecatii, profetita de pastorul american Harrod Camping, ne-a ratat. Apoi s-a reprogramat pentru 21 octombrie. Iar n-a fost sa fie
.

Nici 11. 11 2011 nu a adus Apocalipsa. Omenirea a supravietuit, din nou. Dar anul 2012 ii va pune, totusi, capac, spun unii.

Calendarul mayas prezice ca sfarsitul va veni pe 21 decembrie, anul acesta. Ultima sa zi este 21 decembrie 2012. Va fi si ultima zi din istoria omenirii, cred adeptii teoriilor apocaliptice.

Daca prezicerile mayase nu va impresioneaza, exista teoria inversarii polilor magnetici. Va fi un eveniment atat de traumatizant pentru planeta incat toate formele de viata risca sa dispara.

O alta amenintare vine din spatiu, sub forma unei planete ce se va ciocni de Pamant. Culmea, tot la 21 decembrie 2012. Vorbim despre Nibiru, o planeta descoperita de sumerieni, care a ratat, deja, sansa unei coliziuni cu Terra, in 2003.

Nici cu furtunile solare nu va fi de glumit. 2012 este anul cand Soarele va atinge varful unui ciclu de 11 ani, numit maxim solar. Pe steaua de foc vor fi eruptii atat de puternice incat ar putea "praji" Pamantul, spun alarmistii.

Sursa: Antena 3
Foto:deshow.net

Cum sa spui "Un an nou fericit" in alta limba... Un roman a gasit pe Pamant dovada posibilitatii vietii pe Marte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x