Antena Căutare

Terzel Rasmus s-a căsătorit cu Wilson, iubitul mai mare cu 51 de ani. Ce a dezvăluit tânăra despre relația lor

O tânără de 29 de ani, studentă la Drept, s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 81 de ani și a reușit să surprindă întreaga planetă cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre relația sa.

Terzel și Wilson Rasmus Galerie
Tânăra în vârstă de 29 de ani susține faptul că diferența de 51 de ani dintre ei este un lucru bun | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Terzel Rasmus din Africa de Sud, care în anul 2016 l-a întâlnit pe Wilson Rasmus, acum în vârstă de 80 de ani. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă de 51 de ani, tânăra spune că a fost dragoste la prima vedere.

Studenta la Drept a dezvăluit faptul că încă din primele secunde a existat o atracție inexplicabilă, motiv pentru care au început să iasă imediat la întâlniri.

O femeie de 29 de ani s-a căsătorit cu iubitul ei cu 51 de ani mai mare

Aceasta se afla un eveniment în calitate de jurnalist și, când a terminat de făcut poze, s-a așezat pe marginea ringului de dans. Atunci, Wilson Rasmus s-a apropiat de ea și a întrebat-o dacă îi poate ține companie.

Descoperă mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO de mai sus

„Adevărul e că el m-a remarcat încă de la începutul evenimentului și și-a dorit să mă cunoască. Când a înțeles că sunt singură și-a făcut curaj să intre în vorbă cu mine. A doua zi l-am chemat la un eveniment și după am ieșit la o cafea. Am început să formăm un cuplu, fără să ne dăm seama. Aceasta este prima mea relație pe termen lung și nu mi-am dorit niciodată acest lucru, până să îl întâlnesc pe Wilson. Peste trei luni am realizat că vreau să mă mărit cu el. El mai fusese căsătorit, dar era văduv și, din 2002, nu a mai ieșit cu altcineva”, a dezvăluit femeia, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: Mireasa care și-a îmbrățisat fostul iubit la altar ”pentru ultima dată”. Cum a reacționat soțul ei a uimit întreaga lume

Părinții fetei și-au dat acordul pentru căsătorie și pasul a fost făcut. Chiar și fiicele bărbatului, care sunt mult mai în vârstă decât mama lor vitregă, au fost încântate de fată și de fericirea tatălui lor

Terzel și Wilson Rasmus în dormitor

Terzel și Wilson Rasmus

Tânăra în vârstă de 29 de ani susține faptul că diferența de 51 de ani dintre ei este un lucru bun, căci mereu găsește sfaturi bune, bazate pe experiența de viață, la partenerul său de viață.

citește și: Jade Purvis a vrut să se răzbune pe iubitul infidel și toți au amuțit. Cu cine a ales să meargă la altar: „Cred că am câștigat”

„Mă ajută să iau cele mai bune decizii pentru viitorul meu și îmi spune cum e bine să procedez în orice situație”, a mai explicat Terzel Wilson, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

În ciuda gurilor rele, cei doi porumbei au reușit să își construiască împreună o viață frumoasă și se declară împliniți unul cu celălalt. Deși ea are 29 de ani și el 80, cei doi nu au niciodată motive de ceartă, iar viața de cuplu în dormitor nu este deloc afectată de diferența de vârstă de 51 de ani.

A purtat corset în fiecare zi timp de 3 ani pentru a avea cea mai mică talie din lume. La ce dimensiune îngrijorătoare a... Kaleb și Aaron Tekabework și-au lăsat părul să crească lung, deși toți râdeau de ei. Motivul acestei decizii e înduioșăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x