Antena Căutare

Testul rapid și simplu care îți arată dacă ai probleme de sănătate. Pașii au fost explicați de către Lidia Fecioru

Lidia Fecioru le-a propus urmăritorilor săi un test simplu și rapid prin intermediul căruia își pot da seama dacă au probleme de sănătate. Cei ce doresc să îl încerce au nevoie doar o simplă ustensilă din orice bucătărie, și anume o lingură. Iată pașii care trebuie urmați!

colaj foto cu lidia fecioru Galerie
Lidia Fecioru recomandă un test simplu care poate fi efectuat acasă și arată dacă ne confruntăm cu probleme de sănătate. Iată cum se interpretează rezultatele | Facebook/Captură Video Antena 3

Lidia Fecioru recomandă un test simplu cu ajutorul căruia pot fi descoperite anumite probleme de sănătate cu care ne confruntăm. Bioenergoterapeutul a subliniat însă că această modalitate poate oferi informații utile, însă persoanele nu trebuie să își pună singure diagnostic, ci o vizită la medic este mereu încurajată.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit „ingredientul ucigaș” împotriva infecțiilor. Care e alimentul minune pe care cu toții îl avem în casă

Testul simplu propus de Lidia Fecioru pentru a afla dacă ne confruntăm cu probleme de sănătate

Rezultatele testului pot fi considerate, astfel, doar semnalul că este cazul să cerem opinia unul specialist. Lidia Fecioru a explicat că această modalitate ne poate ajuta să aflăm informații despre problemele de sănătate cu care ne confruntăm.

Testul se realizează doar cu doar două obiecte de care avem nevoie, și anume o lingură și o pungă. Durează doar câteva minute și este ușor de efectuat.

Astfel, luăm o lingură pe care o ținem în gură și încercăm să lăsăm pe ea cât mai multă salivă. Apoi, aceasta se va pune în pungă și se va lăsa la soare sau sub o lampă de masă timp de 10 minute. După ce a trecut timpul, se desface și se studiază lingura. Iată la ce trebuie să fiți atenți,

„Este un test, o verificare pe care o putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice! Acesta este doar un sistem de alarmă că avem o problemă.

Deci, luăm o lingură, o ţinem în gură şi încercăm să lăsăm pe ea foarte multă salivă. Apoi, scoatem lingura din gură şi o punem într-o pungă sigilată. O aşezăm apoi ori la soare timp de 10 minute, ori la o lampă de masă şi o lăsăm la căldurică jos, tot aşa, timp de 10 minute.

După aceea, desfacem punga şi studiem lingura. Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Citește și: Trucul care te ajută să scapi de durerile de cap în doar câteva secunde. Lidia Fecioru: "Ne ajută foarte mult"

Cum se interpretează rezultatele testului

Problemele de sănătate pe care le avem vor fi indicate de restul de salivă care a rămas pe lingură, implicit mirosul acesteia. Lidia Fecioru a explicat că în acest mod putem să descoperim probleme de sănătate pe care le avem și de care nu știam.

Un miros tăios sau acid arată probleme la organele interioare, mirosul dulce arată o problemă cu diabetul, în timp ce mirosul de amoniac poate indica probleme cu rinichii.

„Dacă este un miros tăios şi acid, înseamnă că avem probleme cu organele interioare - stomac, intestine etc. Dacă este un miros dulceag, înseamnă că poate fi o problemă a diabetului.

Dacă este un miros de amoniac, înseamnă că sunt ceva probleme cu rinichii. Dacă pe lingură s-a format un fel de ciupercă din saliva noastră, de culoare galbenă, înseamnă că avem probleme cu glanda tiroidă. La fel se întâmplă şi dacă avem probleme cu fierea.

Dacă apare o culoare violet, înseamnă că avem probleme cu bronşiile, cu circulaţia periferică sau un colesterol mai ridicat. Dacă apare vreo pată portocalie, înseamnă că avem probleme cu rinichii. E foarte important acest test al salivei şi să ne studiem pe noi.

Dacă simţim că nu e în regulă mirosul nostru din gură, dacă ni se pare nouă că ceva nu e cum trebuie, e indicat să vedem ce probleme avem", a continuat Lidia Fecioru.

Testul ceștii de cafea folosit de un șef la fiecare interviu de angajare. Așa decide pe cine nu angajează... Iluzie optică virală! Poți să găsești calul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x