Antena Căutare

Trucul care te ajută să scapi de durerile de cap în doar câteva secunde. Lidia Fecioru: "Ne ajută foarte mult"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru oferă sfaturi care ne pot fi de folos atunci când întâmpinăm probleme de ordin fizic. În fiecare sâmbătă la emisiunea Adevăruri ascunse ea prezintă soluții simple prin care putem scăpa de dureri. De această dată ea a prezentat un leac împotriva durerilor de cap.

Trucul care te ajută să scapi de durerile de cap în doar câteva secunde. Lidia Fecioru: "Ne ajută foarte mult"
Trucul care te ajută să scapi de durerile de cap în doar câteva secunde. Lidia Fecioru: "Ne ajută foarte mult" | shutterstock

Lidia Fecioru a prezentat o modalitatea simplă prin care putem scăpa de durerile de cap, dacă nu vrem să luăm medicamente.

Lidia Fecioru a prezentat un leac care poate ajuta la vindecarea durerilor de cap în doar câteva secunde

Lidia Fecioru a oferit informații prețioase despre cum putem folosi obiectele din casă în favoarea noastră sau soluții simple și ieftine ce beneficii au asupra durerilor.

"Leacul este simplu. De pildă, eu, în această perioadă, am avut dureri de cap. M-au ajutat foarte mult compresele cu apă sărată.

Se cumpără apă distilată sau apă normală pe care o fierbem. La un litru de apă se pun trei linguri de sare.

Nu trebuie să fie foarte foarte tare, dar nici foarte slabă. Se fac compresele. Se pot pune chiar şi pe burtă sau pe coate. Când avem o durere de intestine sau infecţie urinară.

Putem pune compresele şi pe burtă, ceafă, frunte. Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite.", a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Citește și: Lidia Fecioru, obiectele din dormitor care îți pot distruge relația. Ce nu trebuie să ții niciodată în camera unde dormi

Care este planta cu beneficii miraculoase pentru trup Și suflet. Lidia Fecioru a explicat cum trebuie folosită

Lidia Fecioru a prezentat cum se face ceaiul de crăițe, leac pentru o serie de afecțiuni. Crăița (Tagetes patula) este bogată în substanțe cu efecte antispastice, vermifuge, hipotensive, digestive si purgative. Crăița trateaza afectiunile pancreasului, dar și pe cele secundare unei funcționări deficitare a acestui organ, cum sunt psoriazisul, neurodermita, vederea slabă sau vitiligo.

”Sunt foarte bune ca medicament. Floarea se folosește des la diverse preparate. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru boli de piele cum ar fi psoriazisul sau anumite iritații.

Cum se prepară acest ulei: se pun 150 gr de flori tocate bine într-un borcan de 500 ml. Jumătate de borcan de flori tocate și jumătate cu ulei de floarea soarelui. Se lasă o săptămână, 10 zile la macerat, la întuneric, apoi se strecoară.

Au un miros foarte puternic și sunt importante pentru sistemul nervos, pentru a adormi, pentru a ne vindeca sufletul, mintea. Ajută la regăsirea de sine. Tratamentul de face 2-3 luni: 21 zile cu 7 zile pauză.

Se bea câte un pahar pe tot parcursul zilei. Dacă vrem pentru stomac sau pancreas se pun 2-3 flori la un pahar de apă, deci mai concentrat. Bem ceai din ele pentru că este foarte aromat și bun” a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Citește și: Meseriile ascunse ale Lidiei Fecioru. Cum a reușit să cunoască succesul

Această iluzie optică ascunde un test de inteligență! Reușești să îți dai seama în ce pahar e mai multă apă?... John Venner susține că femeile fug de el pentru că e prea chipeș. Cum arată bărbatul: ”Ele tot vor da vina pe tine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x