Antena Căutare

Femeile prefera barbatii cu barba! Un look "sauvage" le pune pe doamne pe foc

Barbatilor nu e usor sa intre in gratiile femeilor. Trebuie sa fie mereu tunsi, rasi si frezati. Cu aceasta credinta in minte se trezesc in fiecare dimineata cu 20 de minute mai devreme sa se barbiereasca pentru a impresiona colegele de la birou. Doar ca pierd din vedere ca femeilor le plac… baietii rai si… mai salbatici

Ei bine, domnilor daca nu v-ati dat seama pana acum trebuie sa lasati aparatul de ras deoparte si asta pentru ca femeile considera barba sexi, potrivit unui studiu realizat de catre psihologi de la Northumbria University pe un esantion de 70 de femei.

Astfel, doamnelor si domnisoarelor prezente in studiu li s-au prezentat 15 fotografii cu fete de barbati din diferite unghiuri si cu diferite tunsori, dupa care li s-a cerut sa clasifice fiecare fata dupa urmatoarele caracteristici: masculinitate, agresivitate, atractivitate si maturitate.

Rezultatul a fost pe cat de surprinzator pentru barbati, pe atat de normal pentru femei: reprezentantele sexului frumos considera ca barba de o zi este cea mai atractiva din punctul lor de vedere, iar barbatul care o poarta reprezinta partenerul ideal. Este o veste foarte buna mai ales pentru cei carora nu le place sa se barbiereasca in fiecare zi.

Asa ca, daca vrei sa innebuniti o doamna sau o domnisoara, dupa caz, mai bine va abtineti sa folositi aparatul de ras. E suficienta o tinuta impecabila si un parfum sofisticat!

Mamaia, cea mai la moda statiune. A fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo... Suporturile de pahare Shabby, un vis de vara in orice anotimp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x