Antena Căutare

Topul celor mai prefăcute şi invidioase zodii! Ele sunt mironosiţele zodiacului

Invidia nu înseamnă, neapărat, să vrei ce nu poți avea, ci să îi urăști un pic pe cei care au. Află cât de invidioasă ești în funcție de zodie

Invidia nu înseamnă, neapărat, să vrei ce nu poți avea, ci să îi urăști un pic pe cei care au. Află cât de invidioasă ești în funcție de zodie

Astrele au o influenţă majoră asupra personalităţii, comportamentelor şi trăsăturilor de caracter ale nativilor. Aflaţi care sunt cele mai invidioase semne zodiacale:

Scorpion

Femeia născută în zodia Scorpion este invidioasă, prefăcută şi dornică de răzbunare. Doar că nu vei şti când e gata să îşi pună în practică planurile diabolice. E greu de înţeles şi nu poţi intui niciodată dacă starea pe care o afisaza este şi cea reală, pentru că ştie să disimuleze foarte bine.

Deşi sunt foarte invidioşi, Scorpionii nu vor afişa niciodată acest lucru, transformându-se în adevăraţi mieluşei pentru a-şi păstra imaginea nepătată. Vor arde, însă, mocnit pe dinăuntru de ciudă.

Capricorn

Femeia Capricorn are o forţă de detaşare uriaşă şi puţini sunt cei care pot accepta lângă ei o astfel de persoană. Este dificilă şi uneori lipsită de sentimente, mai ales atunci când îşi urmăreşte propriile interese. Nu este mai deloc sociabilă, astfel că e greu de acceptat în anumite cercuri.

Deşi sunt foarte invidioşi, Capricornii nu vor afişa niciodată acest lucru, transformându-se în adevăraţi mieluşei pentru a-şi păstra imaginea nepătată. Vor arde, însă, mocnit pe dinăuntru de ciudă.

Peşti

Femeia Peşti este şi ea extrem de dificilă. Nu prea poţi trăi lângă ea dacă nu reuşeşti să îi pătrunzi în minte. Este duala. Când e numai lapte şi miere, râde şi e prietenoasă, când simţi nevoia să fugi de ea cât te ţin picioarele. E prefăcută, se consideră mereu o victimă şi va da vina pe tine pentru insuccesul sau. De obicei este o plângăcioasă care caută mereu un umăr pe care să îşi verse lacrimile. E greu să ştii ce vrea pentru că nu vorbeşte mult şi are pretenţia să intuieşti tu ce-şi doreşte.

Testul care îți va pune mintea la contribuție. Mută două bețe de chibrit și construiește șapte pătrate!... Testul care-ţi spune ce fel de persoană eşti. Alege una dintre feţe şi descoperă "Ești un adevărat iubitor de plăce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x