Căutare Live

Tornadă la Marea Neagră! Fenomen îngrijorător surprins în Constanţa! Imaginile sunt incredibile

Instabilitatea vremii din ultima perioadă a adus fenomene neaşteptate la Marea Neagră. Mai precis, o tânără din Constanţa a surprins, fără să vrea, o tornadă

Instabilitatea vremii din ultima perioadă a adus fenomene neaşteptate la Marea Neagră. Mai precis, o tânără din Constanţa a surprins, fără să vrea, o tornadă.

Vântul puternic, furtunile din larg şi schimbările rapide de tempertură au făcut ca o tornadă să se creeze pe litoralul românesc. Imaginea surprinsă face senzaţie pe internet, acolo unde părerile sunt împărţite.

Unii utilizatori sunt de părere că fotografia este trucată, alţii că e vorba de o lumină, în timp ce unii, mai fricoşi, se tem că tornadele şi-ar putea face un obicei din apariţiile în România.

În 2013, turiştii din Vama Veche s-au speriat teribilă de o altă tornadă, care a produs ceva pagube materiale, după cum anunţă spynews.ro.

Dumnezeu e peste tot! Obiceiul nebun al preoților ortodocși... Începe sezonul nunţilor! Ce rochie de mireasă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x