Antena Căutare

Toți au înghețat când l-au văzut! Polițiștii și protestatarii erau cu ochii pe el! „Nu ne venea să credem că face asta!” (VIDEO)

În Baltimore a avut loc un incident ce a devenit ulterior cunoscut în toată lumea, iar imaginile au devenit virale în toată lumea.

În Baltimore a avut loc un incident ce a devenit ulterior cunoscut în toată lumea, iar imaginile au devenit virale în toată lumea.

După un incident recent, oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva atitudinii violente manifestată de poliția locală. Dar toți au rămas muți de uimire atunci când unul dintre protestatari a început să danseze pe celebra melodie a lui Michael Jackson , „Beat It”.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că bărbatul dansează atât de bine, încât pentru un moment toți au uitat de protest și l-au urmărit.

RUDOLPH VALENTINO. Trista poveste a primului LATIN LOVER din istorie. La moartea sa s-au semnalat primele sinucideri!... Își cară prietenul în spate de mai bine de TREI ani! Motivul este de-a dreptul EMOȚIONANT! Milioane de oameni au plâns c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x