Antena Căutare

Toți râdeau de ea că arată ciudat, dar minunea s-a produs peste noapte! Acum toți și-ar dori să o aibă ca prietenă

 Colegii și cunoscuții rădeau mereu de această tânără, din cauza modului în care arată. Totuși, în scurt timp, ceva uimitor s-a întâmplat.

Colegii și cunoscuții rădeau mereu de această tânără, din cauza modului în care arată. Totuși, în scurt timp, ceva uimitor s-a întâmplat.

Este povestea emoționantă trăită de Nontobeko Mbuyazi, care din nefericire s-a născut cu albinism. Aspectul pielii și al părului atrag imediat atenția celor din jur.

Totuși, chiar dacă mulți dintre colegi și cunoscuți se amuzau de modul în care arată, fata le-a dat tuturor o lecție. La 20 de ani, Nontobeko a devenit un model internațional de succes.

Și lumea o privește acum admirativ, iar tânăra demonstrează pe zi ce trece că fiecare om este frumos în felul său. Are sute de mii de fani în întreaga lume și face senzație de fiecare dată când apare.

Citește și:

Pictează dumnezeiește, deși este orb! „Depășește orice imaginație, este incredibil ce face el aici”

Video! După 30 de ani de la nuntă a vrut să se uite la rochia de mireasă! Când a deschis cutia a avut parte de o surpriz... Povestiri înfricoșătoare. Despre strigoi în proza populară românească!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x