Antena Căutare

Trei bărbați urmăriți general au fost prinși la vamă

Trei bărbați urmăriți general au fost prinși la vama Nădlac II de către polițiștii de frontieră. Cele trei persoane au încercat să intre în România.

Trei bărbați urmăriți general au fost prinși la vama Nădlac II de către polițiștii de frontieră. Cele trei persoane au încercat să intre în România.

Primul urmărit general a fost depistat, miercuri, 17 iulie, bărbatul în vârstă de 61 de ani locuiește în județul Ilfov. Pe numele acestuia există un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, având de executat 2 ani şi 4 luni de închisoare.

Al doilea bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost prins două ore mai târziu. Pe numele acestuia era emis, de către autorităţile franceze, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Ultimul bărbat urmărit general, în vârstă de 48 de ani, a fost prins seara. Pe numele acestuia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru „punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, având de executat un an de închisoare.

Ea este fetița care a primit un „cap nou”. Medicii i-au spart craniul în bucățele și l-au reconstruit de la zero... Au fost la un pas de divorț, dar o tânără lipsită de inhibiții le-a salvat căsnicia! Cei trei locuiesc împreună și se pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x