Antena Căutare

Trei prietene s-au fotografiat, în același avion, la doi ani distanță! Ce detaliu apărea în ambele fotografii: "Am crezut că o iau razna"

Aflate într-o călătorie spre Spania, trei prietene s-au hotărât să își facă un selfi, așa cum o mai făcuseră și cu doi ani în urmă. Sharon Haak și prietenele sale au rămas fără cuvinte, după ce au vazut fotografia.

Aflate într-o călătorie spre Spania, trei prietene s-au hotărât să își facă un selfi, așa cum o mai făcuseră și cu doi ani în urmă. Sharon Haak și prietenele sale au rămas fără cuvinte, după ce au vazut fotografia.

Mare le-a fost uimirea când au realizat cine apare în spatele lor, în imaginea realizată la doi ani distanță, aproape în aceeași formulă și în același loc. Uitându-se atent, femeia a fost șocată să descopere că cel care încercase să le strice fotogafia semăna extrem de tare cu un bărbat care plănuiese același lucru, în urmă cu doi ani.

Sharon Haak călătorea cu prietenele ei, Samantha Shield și Elaine Dixon, spre Palma de Mallorca, Spania, pentru a petrece o vacanță între fete. Când și-au făcut acest selfie, în mai, și-au dat seama că bărbatul care apărea în spatele lor le este foarte familiar.

"Am priviti ore în șir fotografiile și chiar seamănă foarte mult. Este foarte ciudat!", a declarat femeia.

Bărbatul șaten, cu ochi căprui era identic cu cel care apăruse într-o altă poză realizată de aceasta, în 2014, alături de Samantha și o altă prietenă care, din păcate, a încetat din viață.

Și mai ciudat este faptul că cele trei se aflau fix în același avion spre Palma de Mallorca.

"Mă uităm printre fotografii într-o seară și am realizat că cele două fotografii seamănă extrem de mult. Apoi, m-am uitat mai bine la "intrus" și am crezut că o iau razna", a declarat Sharon pentru Mirror Online.

"Am postat fotografiile pe Facebook, în ideea în care poate imaginația mea îmi juca feste și am primit o mulțime de comentari de la oamenii care au remarcat cât de ciudă, bizar este ceea ce se întâmplă".

A băut, a petrecut și a lăsat o șpagă de 1.000 de dolari. A doua zi, s-a întors să-i recupereze. Ce s-a întâmplat cu ban... Ele strălucesc la orice pas! Zodii care s-au născut să fie vedete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x