Antena Căutare

Trucul care te scapă de păianjenii din casă pentru totdeauna. Soluția pe care poți să o pui în cameră și să o prepari

Mulți oameni se tem de păianjeni și caută modalități de a-i alunga din casa lor, fără ca acest lucru să fie de fapt dăunător creaturilor cu opt picioare. Păianjenii par să fie peste tot în această perioadă a anului - în fiecare zi pare să existe un nou prieten cu opt picioare care refuză să plătească locuința.

paianjeni in casa Galerie
Ni se spune constant să nu ucidem arahnide, dar mulți oameni se tem de ele, așa că sunt în căutarea unor modalități care să le alunge din casă | shutterstock

Pentru a scăpa de ei și pentru a preveni reintrarea lor în casă, există o soluție care te va scăpa pe loc de arahnidele din casă. Nu trebuie să omori păianjenii și nici să îi atingi!

Pentru a aplica aceste soluții este indicat să mențineți curățenia constant în casă, să aspirați și să aruncați orice fel de gunoi din casă.

Cum scapi pe loc de păianjenii din casă fără să te coste prea mult

Ni se spune constant să nu ucidem arahnide, dar mulți oameni se tem de ele, așa că sunt în căutarea unor modalități care să le alunge din casă. Luând în considerare comentariile unor pasionații de curățenie din grupuri, tabloidul Mirror prezintă câteva soluții care au ajutat mai multe persoane să scape de păianjenii din casă.

O persoană a spus că a reușit să scape de arahnide după ce a început să-și spele podeaua din casă cu ulei de mentă. Mirosul puternic a alungat toate vietățile: „Îmi spăl podelele și apoi trec cu un amestec de apă și ulei de mentă”.

Altcineva a făcut referire tot la uleiul de mentă: „Ulei de mentă și suc de lămâie cu o picătură de apă într-o sticlă cu pulverizator. „Stropiți orificiile de ventilație rotunde, pe ferestre, pereți, lângă ușa din față și ușile din spate. Nu va mai intra nimic în casă!”.

Citește și: Cum să păstrezi pe timp de vară brânza mai mult timp în frigider, fără să se altereze și fără să se facă ca o gumă tare

Menta poate fi folosită în orice fel, chiar și ținută în casă va ajuta.

Ulei de mentă amestecat cu apă și pulverizat în jurul ferestrelor, ușilor și în toate locurile mici pe unde ar putea intra sau unde s-ar putea așeza, va ajuta la eliminarea păianjenilor.

Citește și: Ce poți să pătești dacă dormi cu aerul condiționat pornit. Puțini știu la ce pericole se expun

Se crede că mirosul puternic al uleiului esențial va determina micile insecte de tot felul și arahnidele să plece. Acest lucru se datorează faptului că ei miros cu picioarele, iar mersul prin aceste mirosuri puternice le va face rău. Au fost recomandate și alte uleiuri esențiale, inclusiv lavandă.

Citește și: Locul cu apă sfântă din România, cel mai mare și mai cald din lume! Unde se află lacul în care te vindeci dacă intri

Cum să păstrezi pe timp de vară brânza mai mult timp în frigider, fără să se altereze și fără să se facă ca o gumă tare... Creatura marină cu aspect bizar care a creat controverse printre internauți. Ce este, de fapt, vietatea găsită pe plajă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x