Antena Căutare

Trucuri pe WhatsApp care îți arată cine e online, când și cât timp a petrecut în aplicație

Asta sigur nu știai! Trcurile de pe WhatsApp care îți arată cine e online, când și cât timp petrece zilnic în această aplicație.

Asta sigur nu știai! Trcurile de pe WhatsApp care îți arată cine e online, când și cât timp petrece zilnic în această aplicație.

WhatsApp este una dinstre aplicațiile cele mai folosite din lumea întreagă. Dacă ești un părinte îngrijorat sau ai anumite suspiciuni în privința partenerului de viață, aceste trucuri s-ar putea să te ajute pentru a afla mai multe despre activitatea în mediul online a unei persoane.

Una dintre modalitățile prin care puteți afla dacă o persoană se află în acel moment în aplicația WhatsApp este intrând în conversație și verificând dacă crie „conectat”. Această metodă nu este garantată deoarece unii utilizatiori au setat ca acest detaliu să nu fie vizibil.

Google Chrome WA Web Plus extensie minune pentru WhatsApp

Cea mai rapidă modalitate de a descoperi contactele online în orice moment este cu extensia Google Chrome WA Web Plus, care trebuie rulată împreună cu WhatsApp Web.

Pentru a face acest lucru, folosind browserul Google Chrome, trebuie să instalăm extensi. Vezi AICI de unde poți descărca WA Web Plus. Odată instalat (procesul va dura aproximativ 20 de secunde), va apărea o pictogramă verde cu o cruce lângă bara browserului. În acel moment, trebuie să ne conectăm la WhatsApp Web.

Extensia Chrome va încărca toate fotografiile contactelor care se află în acel moment online, încercuite cu un cerc verde.

Află când și cât de mult folosesc prietenii tăi WhatsApp

În timp ce extensia Chrome ne oferă doar informații în timp real, există și alte opțiuni care ne oferă date și statistici despre contactele noastre de pe WhatsApp. Una dintre ele este aplicația WhatsLog.

Această aplicație oferă statistici detaliate despre conexiunile contactelor noastre prin intermediul graficelor și textelor, ceea ce ne va permite să monitorizăm comportamentul altor utilizatori WhatsApp .

Deși este o aplicație plătită, are o perioadă de încercare gratuită, care se extinde cu ușurință. În plus, dacă orice utilizator alege să plătească, poate primi și notificări personalizate cu informații despre conexiunile contactelor sale .

Citește și: O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor să nu-i mai cumpere flori în prima zi de școală: „Am rugămintea, dacă se poate, să cumpărați...”

Sursa: elmundo.es

O studentă la Arte a antrenat un șobolan să picteze cu propriile picioare! Fotografiile cu micul artist au devenit viral... Imagini inedite. Cum arătau biberoanele pentru bebeluși acum 3.000 de ani. O treime din ei mureau înainte de a împlini u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x