Antena Căutare

Oprește-te pentru o secundă și uită-te atent! Tu o vezi? O fantomă le-a apărut în fotografia de nuntă

La prima vedere pare o fotografie obișnuită, dar oprește-te pentru o secundă și uită-te mai atent. Moment imortalizat în 1972 de un fotograf profesionist la o nuntă în Paisley, Marea Britanie, se pare că în poză se află mai mult decât patru invitați care se bucură de eveniment

La prima vedere pare o fotografie obișnuită, dar oprește-te pentru o secundă și uită-te mai atent. Moment imortalizat în 1972 de un fotograf profesionist la o nuntă în Paisley, Marea Britanie, se pare că în poză se află mai mult decât patru invitați care se bucură de eveniment.

Fotogafia a fost trimisă anonim pe un site de de cercetare a fenomenelor paranormal, iar cel care deține imaginea a venit și cu o scurtă descriere: “ În fotografie sunt eu în stânga, soția mea, însărcinată pe atunci, și alți doi prieteni. Dacă va uitați mai atent puteți vedea un “extra spirit” care privește spre aparatul de fotografiat și este încălțat în sandale albe”

Ți-ai dat seama? Dacă te uiți mai atent în dreapta se află un “bărbat” ascuns subtil în spatele bărbatului înalt. Îl vezi? Durează ceva pâna realizezi

Oprește-te pentru o secundă și uită-te atent! Tu o vezi? O fantomă le-a apărut în fotografia de nuntă

Din câte s-a aflat până acum, niciun bărbat nu se afla în spatele invitaților în timpul pozei, așa că nu avea cum să apară acel picior, tocmai de aceea nimeni nu și-a putut explica cine este în fotografie. Cel care deține fotografia susține că era imposibil ca cineva să fie prins în poză fără să îi simtă prezența, astfel doar un spirit ar putea fi cel de-al cincilea “musafir nepoftit”.

Deci cine este bărbatul misterios? Fotografia a fost examinată de un polițist expert în fotografie care a confirmat că fotografia este reală, nu a fost falsificată.

Va arătăm din nou imaginea, de data aceasta mult mai explicită în cazul în care nu v-ați dat seama anterior. Ce credeți? Este cu adevărat un spirit “neinvitat” la poza de grup, sau există o explicație rațională?

Oprește-te pentru o secundă și uită-te atent! Tu o vezi? O fantomă le-a apărut în fotografia de nuntă

Sursa: theoccultmuseum.com

I-au furat creierul lui Einstein! I-au scos ochii! L-au tăiat în 240 de bucăți! L-au pus în borcane de compot!... Cucuruzzu Capula! Române, strânge bani și du-te acolo! E o minunăție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x