Antena Căutare

Un adolescent de 18 ani, surprins în timp ce-și lovea câinele! Tânărul nu mai are voie să dețină un animal

Un adolescent în vârstă de 18 ani a revoltat o lume întreagă, după ce imaginile în care apărea în timp ce-și lovea câinele au făcut înconjurul lumii.

Un adolescent în vârstă de 18 ani a revoltat o lume întreagă, după ce imaginile în care apărea în timp ce-și lovea câinele au făcut înconjurul lumii.

Citește și: Tânărul a găsit un câine singur și a vrut să vadă cum îl cheamă, doar că pe medalionul animalului a găsit un mesaj de-a dreptul surprinzător!

Eden Chemo, un tânăr de 18 ani, a fost surprins în timp ce-și lovea câinele care stătea pe canapea, iar acum și-a primit pedeapsa, fiind prezentat în fața magistraților.

Incidentul a avut loc în locuința sa din Manchester, Anglia, pe 5 noiembrie, iar după ce mai mulți oameni au denunțat comportamentul tânărului față de animal, acesta a fost pedepsit.

Citește și: Cum îngrijești câinii de talie mică. 5 sfaturi utile pentru cățelul tău

Astfel, tânărul în vârstă de 18 ani nu va mai putea să aibă un animal de companie timp de trei ani de zile și trebuie să facă, de asemenea, 80 de ore de muncă în folosul comunității și să plătească 300 de lire sterline.

Sunt tineri, nu muncesc, dar cer donații până la 10.000 de euro pentru o vacanță de vis! Argumentul lor este nemaipomeni... Un restaurant cunoscut a început livrările de pizza cu roboți autonomi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x