Antena Căutare

Un adolescent și-a injectat texte din Biblie și Coran, la propriu! Cum a fost posibil și motivul uluitor pentru care a făcut-o

Un adolescent din Franța și-a injectat texte din Biblie și Coran, după ce le-a convertit în ADN, generând proteine necunoscute, într-un experiment ce i-ar fi putut fi fatal.

Un adolescent din Franța și-a injectat texte din Biblie și Coran, după ce le-a convertit în ADN, generând proteine necunoscute, într-un experiment ce i-ar fi putut fi fatal.

Adolescentul Adrien Locatelli este student la Lycée les Eaux Claires din Grenoble, Franța.

El a publicat un articol pe un site dedicat „științei libere”. Adolescentul și-a intitulat articolul „Prima injecție realizată unui om cu macromolecule ale căror structură primară este dezvoltată din texte religioase”.

La câteva luni de la experiment, Adrien Locatelii susține că se simte „foarte bine”, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

Mai mult, adolescentul susține că a suferit doar un mic disconfort, ca cel provocat de o înțepătură de țânțar. Cauza acestui disconfort, susține Locatelli, ar fi aceea că, pentru a economisi bani, a folosit un produs de slabă calitate, conținând „urme” ale bacteriei E.coli. „M-am vaccinat, practic, împotriva E.coli”, a spus Adrien Locatelli.

„Am făcut acest experiment ca un simbol al păcii dintre religii și știință”, a spus el.

Adolescentul a explicat și metodă a folosit pentru experimentul lui. „ADN-ul și proteinele sunt macromolecule cu o structură primară, ce poate fi scrisă cu litere. Informațiile ADN sunt codate prin intermediul nucleotidelor A, C, G și T”, a explicat el.

Adolescentul a atribuit fiecare literă din alfabetul ebraic și cel arab cu o nucleotidă, astfel încât fiecare nucleotidă reprezenta mai mult de o singură literă din cele patru.

Mai mulți experți în biochimie au criticat experimentul acestui adolescent, catalogându-l drept „stupid”.

O vedetă de film din China a fost clonată, pentru 50.000 de dolari - VIDEO... Un român, gest nebunesc în Irlanda! Și-a dat foc la mașina de lux, live pe Facebook – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x