S-au topit butoanele avionului, după ce pilotul a vărsat cafea pe panoul de control! Continuarea e de film!

 
+2 click pentru
galerie

Situație șocantă petrecută recent deasupra Oceanului Atlantic! Un pilot a fost nevoit să aterizeze forțat, după ce a făcut o greșeală pe care nimeni nu și-ar fi putut-o imagina! La bordul aeronavei se aflau 337 persoane!

Se întâmpla în luna februarie, atunci când un avion Airbus a decolat din Frankfurt (Germania) cu destinația Cancun (Mexic).

La un moment dat, unul dintre piloți a vărsat cafeaua pe panoul de control al aeronavei și, în scurt timp, a început să iasă fum din dispozitive. Piloții au fost nevoiți să folosească măștile de oxigen din cabină din cauza mirosului.

O mare parte din cafea căzuse pe hainele pilotului, dar câțiva stropi au ajuns și pe panoul de control, care în scurt timp a început să scoată fum, fiindcă un buton se topise. Au început să apară probleme de comunicare.

Situația a impus ca avionul să aterizeze de urgență pe aeroportul Shannon din Irlanda. De atunci, compania aeriană are grijă ca recipientele de cafea să aibă întotdeauna capace de protecție.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI