Antena Căutare

Un băiat de 13 ani avea dureri de cap. Părinții au crezut că nu e grav, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

Un băiat de 13 ani avea dureri de cap și părinții au crezut că nu e ceva grav. Când au văzut că situația se agravează, copilul a fost dus la spital și medicii i-au dat un diagnostic crunt.

colaj foto cu george si mama sa, Louise Fox Galerie
Părinților nu le-a venit să creadă atunci când au descoperit ce diagnostic avea băiatul lor, de fapt | PA REAL LIFE/thesun.co.uk

Când George a început să aibă dureri de cap, părinții au ales să nu își facă griji, căci simptomul în sine nu este unul îngrijorător. Când au văzut că durerea nu trece, băiatul a fost dus la spital. Inițial i s-a spus că are doar migrene, dar analizele au scos la iveală apoi un diagnostic crunt.

Un băiat de 13 ani avea adureri de cap și medicii i-au spus inițial că aare migrene, dar apoi i-au pus un diagnostic crunt

Louise Fox în vârstă de 47 de ani din Barton-le-Clay, Bedfordshire (Marea Britanie) a realizat că fiul ei, George, are dureri de cap. Nu s-a panicat, ci i-a dat un calmant și a crezut că nu e vorba despre ceva grav. Totuși, timpul a trecut și durerile de cap nu au părut să cedeze, ba chiar s-au agravat.

Citește și: O fetiță de 12 ani se simțea obosită și părinții au crezut că are o infecție. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

Când copilul a început să se trezească în timpul nopții plângând de durere, mama și-a dat seama că situața e mult mai gravă. Fără să mai stea pe gânduri, aceasta a mers la spital ca să ceară sfatul medicilor.

Inițial, doctorul a spus că este vorba despre migrene. Medicamentele specific nu au dat rezultat și durerea de cap a devenit tot mai greu de suportat. Atunci când George a început să se cofrunte cu vărsături și convulsii, părinții au înțeles că situația era cât se poate de gravă.

Băiatul în vârstă de 13 ani cu dureri de cap a fost dus la RMN și analizele au scos la iveală un diagnostic crunt: copilul avea glioblastom, cea mai agresivă formă de cancer cerebral. Boala poate ucide pacientul în mai puțin de șase luni dacă nu se aplică tratamentul specific.

Citește și: Bărbatul a văzut că i-a apărut un punct pe ureche, dar a crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

„Ni s-a spus că nu există tratament și chiar am fost încurajați să profităm de timpul pe care îl mai avem cu băiatul nostru”, a dezvăluit mama, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Acum, familia strânge fonduri pentru a acoperi cheltuielile necesare cu spitalizarea și promite să facă tot ce este posibil pentru salvarea micuțului. Femeia a ales să facă publică povestea lui George pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a arăta că, uneori, niște simptome cât se poate de banale pot ascunde afecțiuni grave.

Cum usuci hainele spălate în doar 2 ore, fără cheltuieli și fără aparate! Trucul face senzație pe TikTok... Locul sfânt din România în care femeile nu au voie să calce. Se spune că dacă pun piciorul acolo vor avea parte de nenor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x