Antena Căutare

Cum usuci hainele spălate în doar 2 ore, fără cheltuieli și fără aparate! Trucul face senzație pe TikTok

O femeie a descoperit un truc prin care poate usca rufele spălate în doar două ore. Trucul dezvăluit pe TikTok a făcut senzație și a devenit viral.

colaj foto cu o masina de spalat rufe si haine ude puse la uscat Galerie
Tânăra a dezvăluit ce truc folosește pentru a usca rufele în doar două ore | tiktok @alixybee

Există momente când ți-ai fi dorit să fi spălat hainele mai devreme, pentru a le găsi deja uscate atunci când ai nevoie de ele. Totuși, o femeie a descoperit un truc incredibil prin care poate să rezolve totul în doar două ore, fără să facă vreo cheltuială suplimentară. Totul a fost dezvăluit în cadrul unui clip video publicat pe TikTok, ce a devenit imediat viral și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

O femeie a dezvăluit cum poți să usuci în doar două ore rufele spălate. Trucul face senzație pe TikTok

Alex Byrne are 24 de ani și a dezvăluit de curând ce truc a descoperit pentru a-și usca hainele în doar două ore, fără să fie nevoie să folosească un aparat special în acest sens.

Citește și: Cum să-ți usuci hainele mai rapid. Metodele simple pe care le poți folosi în interiorul casei

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să îți aduci aminte târziu că trebuie să îți speli hainele și, apoi, ai încercat tot felul de trucuri pentru a grăbi procesul de uscare, de teamă că a doua zi nu vei avea cu ce să te îmbraci sau nu vei putea folosi piesele vestimentare dorite de tine.

Citește și: Când este mai ieftin să speli hainele la mașina de spălat. Momentul în care aparatul consumă mai puțină energie electrică

Alix Byrne a reușit să descopere un truc simplu și rapid de uscat rufele în doar două ore. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui clip video publicat pe TikTok, iar filmarea a devenit imediat virală și a adunat numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Remedii pentru coatele uscate: cum le poți trata

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiindcă locuiește într-o garsonieră cu iubitul ei, Andrew, femeia nu are foarte mult spațiu pentru uscat rufele. Tocmai de aceea, într-una din zile, atunci când încerca să își usuce hainele mai repede, aceasta a avut parte de o revelație. S-a întâmplat chiar în timp ce întindea un cearșaf de pat pe uscătorul de rufe.

Citește și: De ce mașina de spălat are geamul curbat, de fapt. Explicația pe care nu mulți o știu

„Încercam să găsesc un alt loc în care să pot să îmi întind cearșaful de pat după spălare, în alt loc decât în bucătărie, acolo unde există miros de mâncare. De obicei îmi țin hainele pe calorifer, mai ales î timpul iernii. Am descoperit că facă pui cearșaful cu marginile la peretele cu calorifer și acoperi uscătorul cu el, atunci aerul cald va rămâne în interior și astfel, rufele se vor usca mult mai repede, în chiar două ore”,a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, clipul video a făcut senzație și a adunat numeroase vizualizări, reacții și mesaje de la internauți din întreaga lume.

Un bărbat din Germania a crescut un dovleac de 588 de kilograme, pentru un concurs. A fost ridicat cu o macara... Un băiat de 13 ani avea dureri de cap. Părinții au crezut că nu e grav, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x