Antena Căutare

Un băiat pescuia cu magneți într-un canal atunci când a găsit o armă veche de 106 ani. Ce detaliu i-a uimit pe toți

Un băiat de 14 ani se afla la pescuit într-un canal, împreună cu tatăl și cu frații săi, atunci când a scos din apă un obiect straniu. Toți au fost uimiți când au descoperit ce a găsit copilul.

leo nixon aratand arma gasita in apa, alaturi de tatal sau si alti doi adulti Galerie
Un copil pescuia cu magneți atunci când a descoperit un obiect straniu în ape | sursa foto: Profimedia

Un bărbat din Leeds (Marea Britanie) a decis să meargă cu cei trei băieți ai săi la pescuit într-un canal de apă din Rotherham, așa cum obișnuiesc să facă în fiecare sfârșit de săptămână. Doar că, într-una dintre zile, Reece Nixon, copilul său în vârstă de paisprezece ani, a reușit să scoată din apă un obiect straniu, ce i-a atras imediat atenția.

Nu mică a fost surpriza bărbatului atunci când și-a dat seama peste ce a reușit să dea cel mic, care a pescuit cu magneți. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Un băiat se afla la pescuit atunci când a găsit în apă un obiect vechi de 106 ani

Leo Nixon (4 ani), Riley (5 ani) și Reece (14 ani) merg adesea la pescuit în canalul din Rotherham cu tatăl lor. Toți sunt pasionați să pescuiască folosind magneți și nu ratează vreo ocazie pentru a-și pune în practică acest hobby. Totuși, într-una dintre zile, ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

Citește și: Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o cameră secretă în pământ. Ce a găsit

La un moment dat, Reece a simțit că a găsit ceva în ape. A tras undița afară și nu mică i-a fost surpriza atunci când a privit straniul obiect. Ajutat de tatăl său, copilul a scos din apele canalului o armă veche de 106 ani, folosită în Primul Răzvoi Mondial. Pentru a fi operată, aceasta avea nevoie de intervenția a șase sau chiar opt soldați.

După ce a analizat atent dispozitivul, bărbatul a înțeles că fiul său a dat peste o armă, produsă de cei de la Vickers Limited pentru armata britanică! Așa au aflat că în zonă există o fabrică unde se topeau arme și muniții. Obiectul a fost predat pentru a fi expus în cadrul unui muzeu.

Citește și: Un băiat săpa în grădină atunci când a descoperit o fosilă veche de 500 de milioane de ani. Cum arată aceasta

Și se pare că nu este prima întâmplare de acest gen trăită de cei trei băieți pasionați de pescuit. În luna ianuarie, Riley (fratele în vârstă de 5 ani al lui Reece) a găsit o armă germană în canalul din Lincoln. Leo, mezinul de doar patru ani, a dat peste o armă în canalul Burnley. De data aceasta, obiectul a putut fi păstrat de către familie, ca amintire, informează cei de la examinerlive.co.uk.

Tatăl copiilor se declară extrem de uimit, dar și mândru de faptul că cei trei fii ai săi au reușit să găsească asemenea „capturi” înaintea lui.

Acesta a declarat faptul că pasiunea sa pentru pescuitul cu magneți nu se va opri aici, căci are de gând să continue, alături de cei trei copii ai săi, acest hobby inedit de familie, în speranța că vor descoperi și alte astfel de „comori” în apele din oraș.

Cristi Borcea s-a pozat alături de Valentina Pelinel și toate cele 5 fiice ale sale. Cum arată fetele omului de afaceri... Femeia cu cea mai mare gură din lume face senzație pe TikTok. Ce își poate introduce în cavitatea bucală Samantha Ramsde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x