Antena Căutare

Un bărbat a cumpărat o pungă de legume, dar a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat când s-a uitat înăuntru

Un bărbat a fost la supermarket și a cumpărat o pungă de legume, dar când a ajuns acasă și a privit în interior a făcut o descoperire complet neașteptată.

colaj foto cu Matthew Whitaker si punga de legume cumparata Galerie
Când a văzut ce se afla în punga de legume, omului nu i-a venit să creadă | sursa foto: Profimedia

În unele magazine, clienții pot cumpăra nu doar legume la bucată sau la kilogram, ci au la dispoziție și varianta cu pungi sau pachete cu legume de diferite tipuri. Un bărbat a decis să cumpere o astfel de pungă, dar când a ajuns acasă și a văzut ce se afla în interior, omului nu i-a venit să creadă.

Un bărbat a cumpărat o pungă de legume de la supermarket, dar când s-a uitat în interir a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Matthew Whitaker, un britanic în vârstă de 44 de ani, la scurt timp după ce a decis să meargă la cumpărături împreună cu soția lui, Amy (34 de ani).

Citește și: O tânără și-a comandat mâncare la un restaurant indian, dar când a deschis punga a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

Printre altele, cei doi au ales să ia și o pungă de legme la preț mic. Au plătit, au plecat acasă și apoi a venit surpriza la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Chiar în timp ce despacheta, bărbatului nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce a descoperit în punga de legume, de fapt.

Citește și: Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a găsit un sac de gunoi. Ce comoară a descoperit înăuntru

Mai exact, omul a dat peste un păstârnac cu o excrescență amuzantă, ce i-a antrenat din plin imaginația. I-a arătat imediat și soției sale și aceasta a râs copios. Apoi, omul a pus mâna pe telefonul mobil, a pozat leguma pe care a descoperit-o în punga de cumpărături și a publicat-o pe internet, iar fotografia a devenit imediat virală în mediul online.

Citește și: Cum îți poți da seama dacă mănânci suficiente legume. Care sunt explicațiile specialiștilor

Punga de legume cumpărată de bărbatul din Marea Britanie

Citește și: O femeie mânca chipsuri atunci când a făcut o descoperire neașteptată în pungă. Peste ce a putut să dea

Și se pare că nu este pentru prima oară când bărbatul cu pricina găsește așa ceva. În urmă cu doi ani, britanicul a descoperit un morcov cu asemenea excrescențe inedite.

„Cât de norocos să fiu? Când am văzut am realizat că mi se întâmplă iar, să găsesc o legumă indecentă”, a spus bărbatul extrem de uimit și încântat deopotrivă, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

Descoperă mai multe imagini cu descoperirea făcută de bărbat în punga de legume cumpraătă de la supermarket în galeria foto de mai sus.

Citește și: Legume pentru un ficat sănătos. Top 4 alimente recomandate de specialiști

O femeie a mers să verifice cuibarul găinilor, dar a făcut o descoperire ce o face mai bogată. Peste ce a dat... Când s-a născut, fetița lor avea părul normal. După un timp, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Ce au descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x