Căutare Live

Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar când a vrut să scape de el a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a realizat

Un bărbat a cumpărat un scaun vechi de la un târg, dar când a vrut să scape de el a avut parte de o descoperire neașteptată.

Când a descoperit ce „secret” ascunde scaunul, omul a fost uluit

sursa foto: Shutterstock

Era o zi oarecare atunci când un bărbat a decis să meargă la un târg de vechituri. Dintre multe alte obiecte, un scaun i-a atras atenția și a decis să îl cumpere, pentru o sumă modică de doar 5 lire sterline. Nu a durat mult însă, căci persoana din Brighton, East Sussex (Marea Britanie) a făcut o descoperire complet neașteptată.

Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar a făcut o descoperire complet neașteptată

De obicei, la târgurile de vechituri, există nu doar obiecte lipsite de valoare, ci și mici „comori” vândute la preț de chilipir. Un britanic a decis într-o zi să cumpere un scaun vechi din lemn și a plătit pentru el suma de doar 5 lire sterline. Nu bănuia atunci că avea să descopere ceva cu totul și cu totul neașteptat.

Citește și: Un tânăr și-a cumpărat o geacă, dar în scurt timp a făcut o descoperire neașteptată. Ce a realizat

Totuși, fiindcă știa pe cineva care se ocupa cu evaluarea diferitelor obiecte vintage, a hotărât să-i arate achiziția, înainte de-a scăpa de el. Nu a durat mult și astfel a aflat că așa-zisul scaun vechi și banal este, de fapt, o adevărată „comoară”! Mai exact, obiectul datează de la începutul secolului 20 și provine din Viena (Austria). S-a stabilit ulterior că este vorba despre opera de artă a unui celebru pictor austriac pe nume Koloman Moser, care a realizat obiectul în anul 1902! Artistul a intrat în istorie pentru modul în care a reușit să demonstreze, prin diferitele sale creații, că în artă nu trebuie să fie vorba doar despre stilurile tradiționale sau clasice.

În scurt timp, scaunul vechi cumpărat de la un târg din Brighton (Marea Britanie) a fost pus la licitație în Essex. Acesta a fost cumpărat de către un client austriac pentru incredibila sumă de 16.250 de lire sterline.

Citește și: Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat

„Suntem încântați de prețul de vânzare al acestui scaun și ne încântă faptul că a fost adjudecat chiar de către un austriac. Vânzătorul a fost și el entuziasmat și probabil că a avut nevoie să se așeze puțin atunci când i s-a transmis suma cu care a fost câștigată licitația”, au spus reprezentanții licitației, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, detaliile acestei întâmplări au făcut subiectul presei și întâmplarea a devenit rapid virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

În glumă, și-a căutat iubitul pe Google și ce a găsit a lăsat-o fără cuvinte. Ce a aflat despre inelul de logodnă primit... Cum arată azi Perversu' de pe Târgu Ocna! Sorin Ion face senzație pe TikTok și e complet schimbat...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x