Antena Căutare

Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat

Un bărbat și-a cumpărat o mașină de spălat la mâna a doua. Când a ajuns acasă și a deschis-o, omul a avut parte de o surpriză de zile mari. Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Un om a dezvăluit ce lucru complet neașteptat a găsit în mașina de spălat pe care a cumpărat-o

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un tată pe nume Chris Blaze. Atunci când vechea mașină de spălat i s-a stricat, acesta și-a dat seama că trebuie să cumpere alta. Și fiindcă nu avea bani de una nouă, acesta a ales să achiziționeze una la mâna a doua.

La scurt timp după ce a ajuns acasă, acesta a deschis ușa mașinii de spălat ca s-o curețe și s-o instaleze, doar că nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce a găsit în interior.

Ce a găsit un bărbat în interiorul mașinii de spălat pe care a cumpărat-o la mâna a doua, de pe internet

Atunci când ai copii, cheltuielile familiei sunt destul de mari, motiv pentru care înlocuirea unui aparat electrocasnic de mari dimensiuni poate să reprezinte un efort financiar destul de important. Așa s-a întâmplat și pentru Chris Blaze, care a decis să cumpere o mașină de spălat la mâna a doua, de pe internet, fiindcă atâta și-a permis la momentul respectiv.

Citește și: Un tată a fost la un pas de infarct, când a privit mașina de spălat! Soția i-a făcut o farsă uriașă! Ce se afla înăuntru

A găsit un anunț pe Facebook și a dat vânzătorului un mesaj, încercând să negocieze. I-a spus că va cumpăra mașina de spălat a acestuia pentru suma de 400 de dolari. După ce au bătut palma, tatăl a luat produsul acasă și a deschis ușa, ca să curețe tamburul, dar ceea ce a urmat întrece orice imaginație. Nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a văzut peste ce a dat.

imagine cu o masina de spalat

Un britanic a găsit ceva neașteptat într-o mașină de spălat la mâna a doua

„I-am spus vânzătorului că am copii și că, dacă ar putea, să lase de la 500 de dolari la 400 mașina de spălat. A acceptat și am fost mai mult decât fericit că am reușit să rezolv această problemă. Am deschis ușa mașinii de spălat ca să o curăț și am fost șocat să descoper cei 400 de dolari dați de mine. Practic, vânzătorul mi-a înapoiat banii, alegând să îmi doneze mașina de spălat. Nu mi-a venit să cred, efectiv m-am simțit binecuvântat”, a dezvăluit bărbatul din Marea Britanie, potrivit celor de la birminghammail.co.uk.

Citește și: Un bărbat a vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 de ani, scrisă de o elevă. Ce detaliu l-a uluit

Chris Blaze a fost atât de încântat de toată această întâmplare încât omul a ales să-și spună povestea pe internet.

Postarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților care au lăudat fapta bună a vânzătorului.

Un bărbat a vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 de ani, scrisă de o elevă. Ce detaliu l-a ... O fetiță plânge cu "lacrimi de piatră", susține familia ei. Ce spun medicii despre fenomenul bizar...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x