Căutare Live

Cum arată azi Perversu' de pe Târgu Ocna! Sorin Ion face senzație pe TikTok și e complet schimbat

Cum arată azi bărbatul care a devenit cunoscut în România drept „Perversul de pe Târgu Ocna”? Au trecut peste zece ani de când replica lui Sorin Ion a devenit virală. În prezent, acesta arată complet diferit.

Mulți au fost surprinși să descopere cum arată azi Sorin Ion, cel cunoscut drept Perversu' de pe Târgu Ocna

captura youtube

Acum mai bine de un deceniu, cu aproximativ 11 ani în urmă, un incident de cartier l-a transformat pe un bărbat numit Sorin Ion într-un adevărat personaj celebru. Replica acestuia i-a atras porecla de Perversul de pe Târgu Ocna. Cum arată azi și cât de mult s-a transformat?

Cum arată azi Sorin Ion, cunoscut drept Perversul de pe Târgu Ocna

În urmă cu aproximativ 11 ani, la un incident de cartier s-au deplasat reporterii și au luat interviuri martorilor și celor implicați în conflict, pentru a afla mai multe detalii. Acesta a fost momentul în care Sorin Ion, un tânăr cu chelie și la bustul gol a povestit ce s-a întâmplat și cum a dat o lovitură „perversă ca pe Târgu Ocna” unuia dintre cei cu care a fost în conflict.

Bărbatul spunea atunci „doi indivizi l-au apostat cu o bâtă” și „i-au dat de l-au julit”. Supărat, el a reacționat cu o lovitură „perversă ca pe Târgu Ocna”. Replicile sale din cadrul interviului acordat unui reporter au stârnit imediat râsul a sute de mii de români, așa că filmarea cu el a fost publicată pe internet și a devenit virală într-un timp extrem de scurt.

„Am fost acolo, doamnă! Doi indivizi dintre ei m-au apostat cu o bâtă. Mi-au dat cu o bâtă în antebraț. Eu m-am chinuit foarte mult timp să fac antebrațul ăsta și ei mi-au dat de m-au julit. Și, acuma, după ce mi-au dat ei cu bâta în mână, eu am pus mâna, am luat și eu o bâtă și i-am dat și eu în față. Și lu` altu` i-am dat perversă ca pe Târgu Ocna, aici! De i-am deschis asta. Și acuma tot ei cheamă poliția! Păi, ce înseamnă asta? Ori suntem golani ori nu mai suntem?!”, a zis acesta, care ulterior a povestit de la ce a pornit tot conflictul.

În septembrie 2020, istoria pare să se fi repetat. De data aceasta, bărbatul cunoscut drept „Perversul de pe Târgu Ocna” a fost martor la un scandal izbucnit pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Și de data aceasta s-a lăsat cu fraze amuzante, precum „i-a dat de l-a julit”, potrivit celor de la Antena 3.

@lifeofemys #romaniamea #tiktokro #foryou #tiktokromania #astaeromania #viral #goviral #romaniatrista #perversudepetarguocna ♬ original sound - Emy✔

La 11 ani de la interviul ce l-a făcut celebru în toată țara, Sorin Ion, cunoscut și ca „Perversul de pe Târgu Ocna”, are o înfățișare mult mai matură, dar elementul după care poate fi extrem de ușor de recunoscut este vocea.

În prezent, acesta are TikTok și mai bine de o sută de mii de persoane îl urmăresc. Clipurile sale video fac senzație și adună chiar și sute de mii de vizualizări.

@perversu_official ♬ sunet original - Ion Sorin
Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar când a vrut să scape de el a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a real... Cum scapi rapid de condensul de pe geamuri și de mucegaiul de pe pereți. Trucul simplu și ieftin...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x