Antena Căutare

Un bărbat a dezvăluit ce i-a putut face soacra, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Gesturile femeii sunt uluitoare

Un bărbat a fost atât de supărat de ceea ce i-a făcut soacra cu puțin timp înainte de nuntă încât omul a dezvăluit totul pe internet.

miri si soacra, in dreptul unei usi Galerie
Mirele și-a dezvăluit povestea și mulți au fost surprinși de gestul făcut de soacra lui | sursa foto: Profimedia

Se spune că nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața unei persoane și, tocmai de aceea, mulți încearcă să facă din asta un eveniment de neuitat. Totuși, experiența nu a fost una tocmai fericită pentru un mire.

Bărbatul a dezvăluit ce i-a putut face soacra chiar cu puțin timp înainte de nuntă, iar detaliile au uimit oameni din întreaga lume.

Un bărbat a dezvăluit ce gest neașteptat a făcut soacra, chiar cu puțin timp înainte de nuntă

Planificarea unei nunți nu este o misiune tocmai ușoară și, ca totul să iasă perfect, fiecare detaliu trebuie analizat și pregătit cu atenție. Pentru mulți, acesta este unul dintre cele mai importante și frumoase momente din viață.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră ca să strice nunta nurorii sale. Petrecăreții s-au blocat când au văzut cum și-a făcut apariția femeia

Nu același lucru poate spune un bărbat din Statele Unite ale Americii, care a ales să își spună povestea în mod anonim pe celebra platformă Reddit. Bărbatul a fost atât de supărat și de intrigat de gesturile făcute de soacra sa încât a dorit să își spună povestea și să afle ce părere au alții și cum ar fi reacționat în locul lui.

Mirele a explicat faptul că, înainte de toate, socrul și soacra s-au oferit să dea suma de 20.000 de dolari fie pentru nuntă, fie pentru viitoarea casă a cuplului. Și fiindcă avea deja niște bani puși deoparte pentru locuință, mirii au ales să fie ajutați financiar cu nunta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult decât atât, soacra a decis chiar să anuleze nunta din cauza coronavirusului, fără să ceară opinia cuiva.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă domnișoarei sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Detaliile sunt uluitoare

Mirii au încercat să se impună și să explice că vor ține nunta indiferent de situație, mai ales că erau la a doua situație de acest gen, în care schimbau data din cauza pandemiei. Supărată că lucrurile nu merg așa cum ea își dorește, soacra a anunțat că darul de nuntă de 20.000 de dolari va ajunge la doar 5.000 de dolari. Cuplul a decis să îi facă pe plac femeii.

Totuși, cei doi tineri sunt supărați fiindcă dacă făceau totul așa cum și-ar fi dorit ei, atunci deja erau căsătoriți de doi ani.

Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat și au fost de părere că nu ar fi trebuit să accepte bani de la socrii lor, tocmai pentru a evita situațiile de genul acest. Alții, cu ceva mai multă imaginație, au zis că în mod sigur soacra este în stare să apară în rochie albă la nuntă.

Femeia care avea nevoie de ajutor pentru a coborâ din pat a slăbit enorm. Cum arată acum după transformarea incredibilă... Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste ceva neașteptat. Ce a găsit în pământ: „Era efectiv uriaș”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x