Căutare Live

Bărbat infidel, bătut crunt de cinci femei, după ce au descoperit că se întâlnea în același timp cu două dintre ele

Un bărbat care a fost infidel a fost protagonistul unui moment pe care nu-l va uita prea curând, întrucât a fost bătut crunt de mai multe fete. 

Un bărbat care a fost infidel a fost protagonistul unui moment pe care nu-l va uita prea curând, întrucât a fost bătut crunt de mai multe fete.

Bărbatul, originar din China, își dădea întâlniri în același timp, cu două prietene. Acestea au descoperit totul și au decis să-i dea o lecție. Astfel, el a fost chemat într-o cameră de hotel, unde a fost așteptat de mai multe fete, prietene de-ale celor două. Când l-au văzut, acestea l-au confruntat și l-au lovit.

Citește și: Infidelitatea in cuplu - motive pentru care ele insala

Incidentul a avut loc într-un orășel din estul Chinei, iar întreg momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, acesta fiind făcut public și ajungând viral.

Citește și: O româncă infidelă, sms pentru amant: ”Soțul meu pleacă două săptămâni din oraș...” Cea mai tare conversație!

În imagini se poate vedea cum bărbatul este lovit de femeile furioase timp de mai bine de zece minute. Ba mai mult, la un moment dat, el a reușit să sune la Poliție pentru ajutor.

Potrivit presei internaționale, acestea ar fi fost sub influența alcoolului în momentul incidentului.

El a început să se întâlnească cu Chen, iar apoi, câteva zile mai târziu a cunoscut-o pe Li, cea mai bună prietenă a fetei și a început o relație și cu ea, întrucât ”a găsit-o frumoasă”, potrivit unui polițist.

Conflictul a fost încheiat după ce bărbatul a promis că nu se va mai întâlni cu niciuna dintre cele două.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri