Antena Căutare

Un bărbat a fost mușcat de un șarpe, așa că a mușcat și el șarpele la rândul său. În urma acestei întâmplări, bărbatul a ajuns la terapie intensivă

Un bărbat din India, pe nume Raj Kumar se răcorea cu un pahar de alcool în grădină atunci când un șarpe s-a strecurat și l-a mușcat brusc. Potrivit tatălui lui Kumar, Babu Ram, bărbatul i-ar fi răspuns șarpelui cu aceeași monedă și l-a mușcat înapoi. 

Un bărbat din India, pe nume Raj Kumar se răcorea cu un pahar de alcool în grădină atunci când un șarpe s-a strecurat și l-a mușcat brusc. Potrivit tatălui lui Kumar, Babu Ram, bărbatul i-ar fi răspuns șarpelui cu aceeași monedă și l-a mușcat înapoi.

„Un șarpe l-a mușcat. Deci, la rândul său, l-a mușcat și l-a mestecat. Fiul meu era beat, a mușcat șarpele și l-a zdrobit în bucăți”, a declarat Babu Ram.

După ce Kumar a mușcat reptila, a fost transportat de către familia lui la un spital, împreună cu șaroele pentru a le arăta doctorilor. Bărbatul se află acum în stare critică și a fost mutat la un alt spital pentru tratament.

Doctorii au identificat reptila ca fiind un șarpe de rozătoare, aceștia ne fiind considerați veninoși de către experți. Familia lui Kumar ar fi incinerat șarpele în urma incidentului.

Doctorul lui Kumar, NP Singh, a spus că nu a văzut niciodată așa ceva. „Acest lucru este cu siguranță ciudat. Am văzut oameni venind cu mușcături de șarpe, dar niciodată pe cineva care a mușcat un șarpe și apoi l-a adus cu el într-o pungă”, a spus acesta.

Nu este primul caz de acest fel. Luna trecută, un bărbat indian de 60 de ani a fost ucis în urma unei mușcături provocate de un șarpe, însă nu înainte de a mușca și el șarpele.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, în jur de 5,4 milioane de oameni sunt mușcați de șerpi în fiecare an, cu aproximativ 81.000 - 138.000 de oameni care mor în fiecare an din cauza reptilelor.

Sursă: UNILAD

Un bărbat i-a oferit soției un tort în forma unei cutii de la Amazon. „Este lucrul ei preferat”... „Și-a bătut joc de mine! Îmi e rușine să mai ies din casă!” O femeie a plecat desfigurată de la salonul de înfrumusețare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x