Antena Căutare

Un bărbat a fumat peste 4500 de țigări în timpul programului de lucru, însă nu se aștepta la o așa consecință. Ce a pățit

În acest oraș din Japonia, fumatul în timpul serviciului este aspru pedepsit. Află din rândurile de mai jos câți bani a fost nevoit să scoată din buzunar un bărbat pentru gestul necugetat.

Un bărbat a fumat peste 4000 de țigări în timpul programului de lucru, însă nu se aștepta la o așa consecință! Ce a pățit Galerie
Un bărbat a fumat peste 4000 de țigări în timpul programului de lucru, însă nu se aștepta la o așa consecință! Ce a pățit | Profimedia

Se pare că în Osaka, fumatul este un viciu care se plătește extrem de scump, fapt pentru care oamenii riscă amenzi colosale dacă sunt prinși că fumează în timpul serviciului, potrivit Digi24. Așa s-a întâmplat și cu un funcționar public care a fost amendat cu o sumă usturătoare.

Fumatul în spațiile guvernamentale a fost interzis în urmă cu peste două decenii, iar angajaților li s-a interzis să fumeze în timpul orelor de program încă din anul 2019, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: O fetiță și-a mâncat, timp de 8 ani, propriul păr și a ajuns de urgență la spital. Ce au scos medicii din stomacul ei | FOTO

Suma usturătoare pe care japonezul a fost nevoit să o scoată din buzunar pentru gestul necugetat din timpul programului

Bărbatul în cauză, un funcționar public în vârstă de 61 de ani cu o poziție de conducere, a fost amendat cu 11.000 de dolari (1,44 milioane de yeni), fiind obligat să îi returneze din propriile salarii, după ce s-a stabilit că a fumat 4512 de țigări în 14 ani de muncă, potrivit Digi24, care citează Yahoo News și presa japoneză.

Se pare că bărbatul nu este singurul suspect. Alți doi colegi de-ai săi au fost și ei investigați pentru fumatul în timpul serviciului încă din luna septembrie a anului 2022. Deși anonimă, sesizarea a ajuns la departamentul de resurse umane, afirmând că cei doi angajați petreceau mai mult timp la fumat decât în fața biroului, potrivit Digi24.

Pe lângă suma usturătoare pe care trebuie să o plătească acum, bărbatului în cauză i s-a diminuat și salariul cu 10% timp de șase luni, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Au crezut că este o specie rară de rechin, dar când au analizat mai bine imaginile, și-au dat seama că este total altceva!

Ce s-a întâmplat când o femeie a șters pereții din bucătărie, după ce s-a fumat acolo câte două pachete pe zi

Candice Leigh Clark a publicat pe platforma TikTok un clip cu ea în timp ce curăța pereții murdari din bucătăria părinților săi. Femeia a folosit un burete care s-a murdărit imediat după ce a atins faianța.

„Nu fumați niciodată în casă. Părinții mei fumau două pachete pe zi în locuința lor.”, a spus femeia în timp ce încerca să scape de stratul gros de mizerie de pe faianță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În secțiunea de comentarii, ea a mai dezvăluit că a început să curețe proprietatea înainte de a o vinde, asta după ce părinții ei s-ar fi stins din viață:

„Aceasta a fost după ce au murit părinții mei, când le pregăteam casa pentru vânzare.”, a scris femeia, adăugând că bătrânii erau și „bolnavi de ani de zile”.

Totodată, în secțiunea de comentarii, internauții s-au grăbit să-și exprime uimirea cu privire la starea pereților, iar unii dintre ei au oferit chiar și câteva sugestii pentru curățarea lor.

Citește continuarea articolului aici:

O fetiță și-a mâncat, timp de 8 ani, propriul păr și a ajuns de urgență la spital. Ce au scos medicii din stomacul ei | ... ”Familia” bizară, în care două cupluri căsătorite își împart partenerii între ei. Locuiesc împreună cu cei patru copii a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x