Căutare Live

Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok

O femeie i-a îndemnat pe cei din comunitatea sa de pe TikTok să nu fumeze niciodată în casă, după ce a fost martoră la mizeria care a pătat pereții casei părinților ei.

O femeie i-a îndemnat pe cei din comunitatea sa de pe TikTok să nu fumeze niciodată în casă, după ce a fost martoră la mizeria care a pătat pereții casei părinților ei

Captura TikTok

Candice Leigh Clark a apelat la TikTok pentru a distribui un clip cu ea, în care curăța pereții murdari din bucătăria părinților săi. Femeia a folosit un burete care s-a murdărit de îndată ce a a atins faianța.

”Nu fumați niciodată în casă. Părinții mei fumau 2 pachete pe zi în locuința lor.”, a spus femeia în timp ce încerca să scape de stratul gros de mizerie.

Citește și: Creatura bizară găsită într-o grădină zoologică. Ce este vietatea de a cărei existență nici îngrijitorii nu știau

Cum arătau pereții înainte să fie curățați și ce au remarcat internauții

În secțiunea de comentarii, ea a dezvăluit că a început să curețe proprietatea înainte de a o vinde după ce părinții ei s-au stins din viață.

„Aceasta a fost după ce au murit, când le pregăteam casa pentru vânzare”, a scris ea, adăugând că erau „bolnavi de ani de zile”.

Oamenii s-au grăbit să-și exprime uimirea cu privire la starea pereților în secțiunea de comentarii, unii oferind sugestii pentru curățarea acestora.

Citește și: De ce ouăle de curcă nu sunt la fel de populare ca cele de găină. Motivul pentru care nu se găsesc la supermarket

„Nu cred că oamenii își dau seama cât de rău este fumul în casă până nu începi să-l cureți!!”, a fost unul dintre comentariile primite.

„Săpunul de zahăr este ideal pentru curățarea faianței!”, a scris cineva, care a fost susținut de un alt internaut: "Săpunul de zahăr este uimitor. Pereții tatălui meu erau așa".

"Așa era frigiderul bunicilor mei! Pur și simplu am crezut că are din fabrică o culoare cafenie. Atunci l-am șters după ce bunica mea a murit și WOAH.", a comentat altcineva.

@candygirl8270 Never smoke in the house! #yuck ♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) - Dominik Hauser

Citește și: Femeie care a slăbit 53 kg, după ce toți râdeau de ea că nu încăpea pe scaun. Cum arată acum

Creatura bizară găsită într-o grădină zoologică. Ce este vietatea de a cărei existență nici îngrijitorii nu știau... A găsit pe stradă un câine cu un bilet suspect lângă el. Ce scria acolo a făcut-o pe o tânără să ceară ajutor...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x