Un bărbat a găsit în subsolul casei o ușă secretă, cu avertisment pe ea. Peste ce a dat când a deschis-o

Un bărbat a decis într-o zi să studieze mai bine subsolul casei în care s-a mutat și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit o ușă secretă, cu un avertisment pe ea. Când a deschis-o a avut parte de o surpriză de proporții.

Un american a făcut o dezcoperire uluitoare în subsolul casei sale

sursa foto: Profimedia

Steven s-a mutat într-o casă nouă, dar abia la ceva timp după a decis să acorde mai multă atenție subsolului. Într-o zi, acesta și-a făcut curaj să coboare în subsol, ca să vadă cum arată locul și în ce stare se află. Doar că, la un moment dat, în timp ce privea atent zidurile, a observat o ușă secretă.

S-a apropiat și nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat cu ochii peste un avertisment. A decis să meargă totuși mai departe, așa că a deschis poarta și a dat peste niște scări. După ce le-a coborât, omul a făcut o descoperire uluitoare.

Un bărbat a găsit o ușă secretă în subsolul locuinței și a făcut o descoperire uluitoare

Atunci când cumperi o locuință nouă poți avea parte ulterior de tot felul de surprize. Steven, totuși, a avut parte de cea mai uluitoare descoperire din viața ta, la scurt timp după ce a decis să exploreze mai atent subsolul casei.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murphy

În timp ce studia atent locul, acesta a găsit o ușă secretă, pe care stătea scris următorul avertisment: „Intri pe răspunderea ta”. După ce și-a făcut curaj, omul din Pittsburg, Pennsylvania (Statele Unite ale Americii) a deschis ușa și a găsit niște scări, pe care le-a coborât cu multă grijă.

@moodycakes

##undergroundrailroad ##cave ##cousinshousetour ##fell ##fyp

♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

La un moment dat, acesta aprinde lanterna de la telefonul său mobil și continuă să înainteze. După câteva secunde, americanul trăiește surpriza vieții lui: drumul a ajuns la un zid și singurul lucru neobișnuit găsit au fost niște șine de tren!

Unele dintre cărămizile din zidul cu pricina erau ceva mai noi ca aspect, așa că bărbatula presupus că au fost puse de fostul proprietar al casei.

Citește și: Un bărbat a descoperit un tunel secret în podeaua sufrageriei. Peste ce „comoară” a dat Colin Steer

Stefan a explicat că, cel mai probabil, aici a existat o fermă și șinele erau folosite pentru a transporta diferite obiecte doar că, atunci când a fost construită o stradă, drumul a fost blocat și proprietarii au ales să „închidă” respectiva intrare cu un zid, arată cei de la dailystar.co.uk.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Clipul video postat de american pe TikTok a adunat mai bine de 20 milioane de vizualizări și numeroase comentarii de la oameni din întreaga lume.

@moodycakes

##thecave ##part2 ##fell the first time ##cousinhousetour ##undergroundrailroad ##historical ##harrisburgpa ##moodycakes_cheesecakes cashapp $mayamoody14

♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri