Antena Căutare

Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine

Să mergi la vot poate să fie o treabă atât de serioasă, încât să ajungi chiar să sacrifici propriul deget! Un bărbat s-a supărat atât de tare că lucrurile nu au mers precum se așteptase el, încât omul s-a dus acasă, a pus mâna pe satâr și s-a mutilat în cel mai barbar mod posibil! 

Să mergi la vot poate să fie o treabă atât de serioasă, încât să ajungi chiar să sacrifici propriul deget! Un bărbat s-a supărat atât de tare că lucrurile nu au mers precum se așteptase el, încât omul s-a dus acasă, a pus mâna pe satâr și s-a mutilat în cel mai barbar mod posibil!

Un indian, disperat că tocmai s-a înşelat şi a votat cu partidul greşit în alegerile legislative care se desfăşoară în prezent în India, şi-a tăiat degetul arătător cu un satâr, informează AFP.

DE CE ȘI-A TĂIAT DEGETUL CU SATÂRUL

Într-un video care a devenit imediat viral pe reţelele de socializare, Pawan Kumar a explicat că a confundat joi, la secţia de votare, simbolurile prezentate pe calculator şi a votat pentru partidul premierului naţionalist Narendra Modi în locul candidatului rival în statul său Uttar Pradesh (nord).

Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine

Disperat, el s-a întors acasă şi şi-a tăiat degetul arătător. Deşi voturile sunt electronice în birourile de vot, degetul arătător al fiecărui alegător este marcat cu cerneală permanentă după ce a votat, astfel încât să nu poată să voteze încă o dată.

Un al doilea video arată satârul pe podea şi pe Kumar alături, ţinându-şi mâna cu un bandaj pe locul degetului lipsă.

Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine

'Am vrut să votez pentru elefant şi am mers la floare', a explicat el în înregistrarea video, conform Agerpres.

Floarea de lotus simbolizează partidul aflat la putere, în timp ce elefantul este acela al unei coaliţii de opoziţie împotriva prim-ministrului în Uttar Pradesh.

Joi a fost a doua zi a alegerilor maraton în India, care au început la 11 aprilie şi se vor încheia la 19 mai.

A fost atacată pe stradă, în plină de zi, de un recidivist. Reacția fetiței de 9 ani a impresionat o țară întreagă!... Pare uman, dar nu e! Acesta este un robot și a devenit prezentator de știri la un post tv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x