Antena Căutare

Un animal a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon. Clipul a ajuns viral în mediul online

O pisică a devenit erou în urma unui videoclip în care își protejează micuțul stăpân și are grijă să nu cadă de pe balcon.

O pisică a devenit erou în urma unui videoclip în care își protejează micuțul stăpân

În urma unui videoclip care a ajuns viral pe internet, o pisică a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon.

Cum l-a protejat pisica pe micuțul ei stăpân

Un părinte din Columbia și-a filmat copilul de un an care încerca să se urce pe balustradă balconului, însă nu a reușit datorită animalului de companie. Pisica și-a protejat micuțul stăpân dându-i câteva lovituri ușoare pe mâini pentru a-l împiedica să se mai apuce de balustradă.

Citește și: Cinci motive pentru care nu ar trebui să lași vreodată pisica să doarmă în pat cu tine

Deși părea că este în pericol de moarte, balconul de la o înălțime destul de mare era asigurat cu plase de securitate, iar copilul nu s-a aflat în pericol nici măcar o secundă. Gestul făcut de animalul de companie a înduioșat inima celor care au privit videoclipul.

Videoclipul a fost filmat pe data de 20 ianuarie de către unul dintre părinții micuțului, care stătea relaxat pe canapea în timp ce privea pisica care proteja băiețelul și își îndeplinea atribuțiile de „frate mai mare”.

În filmuleț, copilul poate fi văzut în mod repetat în timp ce încearcă să se apuce de balustrada care este deasupra capului său, îi și reușește de câteva ori, însă micuțul patruped a aruncat o privire îngrijorată către stăpânul său și a avut grijă să nu se mai întâmple acest lucru.

După multe încercări de a apuca balustrada, micuțul se lasă descurajat de pisică și se întoare în fugă în apartament.

Se știe deja faptul că pisicile devin foarte protectoare cu stăpânii lor mai micuți, iar videoclipul a demonstrat acest lucru.

Cât de atașate sunt pisicile de micuții lor stăpâni

În 2015, o pisică fără stăpân, pe nume Marsha, a salvat viața unui nou-născut abandonat în fața unui bloc. Aceasta s-a urcat în cutia în care a fost aruncat copilul și s-a așezat pe el pentru a-l proteja de la îngheț și de la o moarte sigură.

Locuitorii din zonă au ieșit imediat după ce au auzit zgomotul făcut de pisică și au găsit copilul aproape înghetat, însă i-a surprins faptul că micul patruped stătea pe el pentru a-l încălzi și îl lingea pe față.

Citește și: Câteva secunde de atenție au salvat o viață. Ce s-a întâmplat într-un centru de sortare a gunoaielor

Bebelușul a stat afară doar câteva ore și datorită animalului de companie… nu a fost afectat de experiență”, a declarat atunci un purtător de cuvânt al spitalului pentru Central European News, relatează Dailymail.

Bebelușul, un băiețel de două sau trei luni a fost dus la spital, unde a fost analizat de către medicii care au declarat că se află într-o formă foarte bună și că este sănătos,în ciuda orelor pe care le-a petrecut în frig.

Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok... Femeia care câștigă 25.000 dolari pentru fiecare clip în care își arată o anumită zonă a corpului. Ce parte filmează pen...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x