Antena Căutare

Un bărbat a renunțat la alimentul preferat și azi are zeci de kilograme în minus. Puțini îl mai recunosc. Cum a reușit

Un bărbat a ajuns să cântărească 128 de kilograme, dar apoi a trecut printr-o transformare de-a dreptul uluitoare. Puțini sunt cei care îl mai recunosc azi.

sam chadwick inainte sa slabeasca zeci de kilograme Galerie
Sam Chadwick a trecut printr-o transformare de-a dreptul uluitoare | sursa foto: Profimedia

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a ajuns să cântărească 128 de kilograme. Sătul să aibă de suferit din cauza obezității, omul a renunțat la un aliment preferat și, într-un timp extrem de scurt, a slăbit zeci de kilograme.

Un bărbat care avea 128 de kilograme a renunțat la alimentul preferat și a slăbit zeci de kilograme

Sedentarismul, dorința de relaxare, comoditatea, oboseala, stresul și multe altele sunt factori ce pot favoriza alimentația nesănătoasă și un stil de viață haotic. De asta s-a convins și Sam Chadwick în vârstă de 25 de ani. Lucrând în domeniul IT, tânărului și-a neglijat dieta și implicit sănătatea. Unul din alimentele lui preferate era mâncarea de la fast food, pe care o consuma chiar și de câteva ori pe săptămână.

Citește și: Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 20 de kilograme în câteva luni: „Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam”

După ani întregi de dietă nesănătoasă, bazată pe semipreparate, Sam Chadwick a ajuns la incredibila greutate de 128 de kilograme. Văzând cât de greu îi este să își desfășoare activitățile de zi cu zi, omul a decis că a venit momentul să facă o schimbare importantă în viața lui, așa că a renunțat la alimentul preferat, adică la meniurile de fast food.

Apoi, acesta s-a apucat să facă sport și, ca să grăbească rezultatele, a adoptat și o dietă sănătoasă. Acestea nu au întârziat să apară și acest lucru l-a făcut pe tânăr să devină și mai ambițios.

Citește și: Dieta cu supă de varză, cea mai rapidă și eficientă. Slăbești până la 6 kilograme într-o săptămână. Ce trebuie să faci

Este important de menționat faptul că Sam Chadwick s-a ținut de sport și de regim până ce a reușit să „topească” zeci de kilograme și să ajungă la o greutate normal. Încă de la început, acesta s-a înscris la un program de fitness. A investit mai bine de 12.000 de lire sterline în activitățile sale sportive și așa a ajuns să aibă o greutate normală.

Azi, tânărul este fericit și încântat de transformarea prin care a trecut și puțini sunt cei care îl recunosc. Sam Chadwick și-a recăpătat încrederea în el și se simte mult mai bine în corpul său, Povestea sa a făcut rapid înconjurul lumii și a devenit un adevărat exemplu de ambiție și curaj pentru alți oameni din întreaga lume. Tânărul a dorit să demonstreze faptul că, atunci când îți dorești cu adevărat, poți slăbi zeci de kilograme fără să fie nevoie de operație de micșorare a stomacului.

După ce a fost la piscină, un băiat a început să se simtă rău. Peste 2 săptămâni, medicii i-au dat un diagnostic crunt... Ce a putut să facă o cumnată ca să strice nunta unei mirese. Sora mirelui i-a lăsat mască pe toți invitații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x