Antena Căutare

Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 20 de kilograme în câteva luni: „Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam”

Bianca Drăgușanu cântărea 80 de kilograme în jurul vârstei de 20 de ani și a povestit cum a reușit să slăbească. Blonda care are în prezent 40 de ani a povestit prin ce experiențe chinuitoare a trecut în urmă cu două decenii.

Colaj cu Bianca Drăgușanu la 20 și 40 de ani
Bianca Drăgușanu cântărea 80 de kilograme la 20 de ani | YouTube & Instagram

Bianca Drăgușanu a povestit cum iubitul său de atunci a determinat-o să facă sport pentru a slăbi. Blonda a avut ambiție și a slăbit în câteva luni 20 de kilograme, deși își amintește cum i se făcea rău de la efort.

Înainte de a deveni celebră, Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea „Din Dragoste”, unde arăta extrem de diferit față de cea din prezent. Fosta asistentă TV a povestit că la 20 de ani cântărea 80 de kilograme.

Citește și: Bianca Drăgușanu și fiica sa, imagine emoționantă din jacuzzi. Ipostaza cu cele două care a înduioșat inimile prietenilor virtuali

„Atunci când am fost la 'Din dragoste' eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco (n.r. iubitul de atunci al Biancăi) aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Bianca Drăgușanu își extinde afacerile peste hotare. Cum vrea să dea lovitura în paradisul milionarilor. „Banii vin la mine”

Bianca Drăgușanu, despre iubitul său de la 20 de ani: „Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu bărbatul care a determinat-o să slăbească. Aceasta și-a amintit cum bărbatul o punea să facă abdomene până i se făcea rău. Cu toate acestea, blonda spune că fostul ei partener a iubit-o mult.

„Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult', spunea Bianca Drăgușanu, mai demult, conform stiritv.ro.

Ce intervenții estetice are Bianca Drăgușanu. Vedeta își încurajează și familia să apeleze la estetician

Printre intervențiile de înfrumusețare ale Biancăi Drăgușnu se numără: implant mamar, acid hialuronic în fațete dentare, tatuarea sprâncenelor, scoaterea alunițelor, umplerea ridurilor de expresie, potrivit VIVA.

Totodată, Bianca Drăgușanu a încurajat-o și pe sora ei să apeleze la intervenții estetice. Chiar și pe mama ei. În luna octombrie a anunlui trecut Bianca Drăgușanu a dus-o pe mama ei la estetician pentru a i se injecta botox. Vedeta a publicat pe Instagram imagini cu mama sa din cabinetul medicului: „Să o facem pe mama mai frumoasă decât e. Să o întinerim puțin”. În primăvara anului 2021, mama Biancăi a mai avut parte de injecții cu botox.

Printre intervențiile de care a avut parte Bianca Drăgușanu în ultima vreme, s-a numărat o intervenție chirurgicală de reconstrucție a nasului. „Mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie”, spunea Bianca.

Rică Răducanu muncește din greu pe litoral. Cum a fost surprins celebrul fotbalist, în ciuda problemelor de sănătate... Adele și Rich Paul au fost în vacanță. Cum a fost surprinsă vedeta pe un iaht...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x