Antena Căutare

Un bărbat a săpat în curte o groapă imensă și mulți au crezut că are o avarie. Ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți

Un bărbat și-a transformat curtea hotelului în cel mai surprinzător mod posibil. Localnicii au văzut că sapă o groapă și s-au gândit că are o avarie, dar au rămas cu gurile câscate când au descoperit ce a putut să își facă omul în grădină.

Galerie
Localnicii au fost uimiți când au văzut de ce săpase omul o groapă imensă, de fapt | sursa foto: Profimedia

Un bărbat a decis să își transforme grădina hotelului în cel mai neașteptat mod posibil și puțini ar fi avut curajul să facă așa ceva. Practic, curtea acestuia a fost transformată total după ce omul a săpat o groapă imensă și a adus o barcă veche.

Un bărbat a săpat în curtea hotelului său o groapă uriașă și a adus o barcă veche. Ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți localnicii

Aceasta este povestea unui bărbat pe nume Stephen Cuddy în vârstă de 59 de ani din Coleshill, Warwickshire (Marea Britanie). Într-o zi, omul s-a apucat să sape o groapă imensă în curtea hotelului său și localnicii au crezut că, cel mai probabil, omul are o avarie și dorește să repare niște țevi. Totuși, ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți cu gurile căscate.

Citește și: A descoperit ceea ce părea a fi un picior în grădina din spatele casei. Când a dat bușteanul laoparte, femeia a rămas înmărmurită

Articolul continuă după reclamă

Mai exact, Stephen Cuddy și-a cumpărat de pe internet o barcă veche în valoare de 5.000 de lire sterline, după ce a săpat între 30 și 40 de tone de pământ din curtea hotelului. A construit un canal cu apă, apoi a pus barca. Cu adevărat uimitor este ceea ce a urmat: omul a transformat barca într-o piscină generoasă!

Bărbatul este extrem de mândru de canal și de barca transformată în piscină și crede că deține „cel mai mic canal din lume”. Acum, construcția este o adevărată atracție în zonă. Imaginile cu inedita piscină au ajuns pe internet și au devenit virale, au informat cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce și-a permis un român să facă în grădina blocului său. Imaginea pare desprinsă dintr-un film de groază

Un caz similar este cel al unui bărbat care și-a făcut în curtea casei un Jurassic Park.

Mark Kitchen a început să colecționeze dinozauri în urmă cu cinci ani. Azi, bărbatul în vârstă de 51 de ani a decis să își transforme curtea casei într-un adevărat paradis verde. Deși soția omului inițial nu a fost de acord cu ideea, ulterior aceasta i-a acceptat pasiunea puternică pentru dinozauri și astfel au ajuns să aibă în grădină inclusiv statueta unui T-Rex, de trei metri înălțime. Omul a cheltuit mai bine de 27.000 de lire sterline pe pasiunea lui pentru grădina cu dinozauri și chiar și vecinii au venit să vadă „minunea” cu ochii lor. Azi, el se poate bucura de propriul său Jurassic Park.

Restaurantul care cere taxă pentru o farfurie goală! Cât a plătit un bărbat fiindcă a vrut să împartă aperitivul cu soți... Iluzie optică. Un bărbat a pozat covorul de frunze dintr-o pădure. Un șarpe se află în imagine, dar puțini îl văd. Unde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x