Antena Căutare

Un bărbat a scos la închiriere drept loc de cazare un pat așezat pe un balcon. Mulți au rămas mască atunci când au aflat de chirie

Un bărbat a scos la închiriere drept loc de cazare un pat așezat pe un balcon și mulți au rămas mască atunci când au văzut cât e chiria, de fapt.

Galerie
Anunțul cu balconul a devenit viral | sursa foto: Shutterstock

Dorința dee-a mai câștiga niște bani poate să fie uneori atât de mare încât unii oameni ajung să recurgă la gesturi complet neașteptate. Un bărbat i-a lăsat mască pe mulți atunci când a pus un anunț cu un loc de cazare în balcon.

Nu este vorba despre vreo glumă, ci chiar de anunțul imobiliar făcut de un bărbat care a decis să închirieze cel mai neașteptat loc de cazare, pe un balcon. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val uriaș de reacții de amuzant, dar și de critici.

Cât costă un loc de cazare format dintr-un pat pus pe un balcon. Imaginile au devenit virale

Un proprietar din Sydney (Australia) a decis să câștige niște bani în plus, așa că i-a venit inedita idee de a-și valorifica mai bine balconul. Astfel, omul s-a gândit să reamenajeze balconul astfel încât acesta să poată fi utilizat drept loc de cazare. Omul a cărat un pat, o oglindă și un covoraș, apoi a făcut niște poze și, fără să mai stea pe gânduri sau să vadă ceva greșit în asta, a pus anunțul pe internet.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce au putut să pățească doi chiriași din Cluj, după ce au semnat contractul de închiriere al apartamentului: „Tremuram de frică”

Ceea ce este cu adevărat uluitor este faptul că omul cere incredibila sumă de 969 de dolari pe lună (cu utilitățile incluse) drept chirie pentru un asemenea spațiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Balconul este situate în Haymarket în Sydney și este descris ca fiind, de fapt, „o cameră însorită, potrivită pentru o persoană”.

Proprietarul a fost contactat de către cei de la nypost.com și acesta a dezvăluit că cineva a acceptat oferta și e pe punctul de-a se muta acolo. Balconul aparține unui apartament pentru care chiria lunară se ridică la 1.300 de dolari pe lună, fără utilități.

Așa cum era de așteptat, imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de comentarii ironice.

Și în România există numeroase anunțuri imobiliare ce stârnesc amuzamentul internauților.

O nouă garsonieră din Cluj, dată spre închiriere pe un site de anunțuri, a ajuns în atenția românilor. Imaginile cu locuința care are vasul de toaletă în bucătărie fac acum încojurul rețelelelor de socializare și au stârnit pe de o parte indignare, pe de alta un sir de noi ironii. În anunț, proprietarul își descrie garsoniera ca fiind ideală pentru o familie sau un cuplu cu venituri mici. Cu atât mai mult, acesta a ținut să precizeze că acceptă și animale de companie, dar doar dacă și acestea doresc să locuiască în imobil.

Un bărbat care a fost în moarte clinică timp de șapte minute a dezvăluit ce a văzut în lumea de dincolo. Ce a spus... O femeie a slăbit 70 de kilograme, după ce i s-a spus că e prea grasă ca să viziteze o anumită țară. Cum arată azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x